Kort kredsdommersamling i Gedved Hallen anno 2020 skabte stor gensynsglæde i en coronatid

Af Bjarne Hay, Webmaster Håndbolddommerklubben Østjylland

Godt at se dig igen, Morten Lefty og Georg Danielsen hilser med coronaafstand

37 dommere fra serie 1 til 3. division var indkaldt til den årlige sommersamling i august, og samlingen med det skrabede coronaprogram blev en succes, da alle bestod de testkrav, der var udstukket til de forskellige rækker. DU formand Mike Thygesen gjorde kritikkerne til skamme og løb level 5, 7 i opvisningsstil.

Kl. 10. 00 var løberne klar til den store løbeeksamen, hvor tempoet op gennem testen er kraftigt stigende. Dommerne gav sig fuldt ud og de, der havde mest overskud, hjalp de mere udfordrede løbere, der lige skulle have den sidste coaching inden målstegen ventede.

Regeltesten er taget online, så efter Rasmus Frederiksens oprykningsforfriskninger i omklædningsrummet, blev der orienteret om den kommende sæson, der i høj grad er styret af den coronatid, vi lever i.

Mike Thygesen og påsætter Georg Danielsen stod for informationen, og det blev påpeget at sikkerheden omkring kampene er vigtig, der er ingen hilsepligt, der er større pauser mellem kampene, der sprittes ekstra af ved dommerbordene og omklædningsrummenes rengøring optimeres. Hilsepligten er suspenderet.
Det er ikke dommernes pligt at tilse at corona- reglementet i hallen bliver overholdt. Uregelmæssigheder indberettes.

Læs mere

Generalforsamlingen i Håndbolddommerklubben Østjylland fredag den 21. august 2020 stod i coronaens tegn

Af Bjarne Hay, webmaster HKØ

Formand Jakob Hansen takker dirigent Leif Andersen med en coronahilsen

45 håndbolddommere fra HKØ mødtes for første gang siden nedlukningen 11. marts, da den udsatte generalforsamling blev afholdt med næsten et halvt års forsinkelse.
Der var stor gensynsglæde hos vores dommere, da de mødtes på vores hjemmebane i Gedved Hallen, og det blev en kort generalforsamling inden der blev serveret wienerschnitzel med det hele og drikkevarer ad libitum.

Generalforsamlingen startede traditionen tro kl. 18.30, men i modsætning til de tidligere år var de faste håndtryk og krammerne afløst af den nye corona- hilsen: albue mod albue.

Valg af dirigent var endnu en gang en kåring, da Leif Andersen hurtigt satte sig i stolen.
Ib Olesen og Leon Jakobsen blev valgt til stemmetællere, og så startede det hele.
Generalforsamlingen blev suspenderet: Det var tid til uddeling af pokaler: Henrik Hansen og Martin Westergaard modtog hæder for deres arbejde med ungegruppen, lokalt og på kredsen.
Henrik er en erfaren udvikler, mens Martin vil blive tilknyttet udviklergruppen til ved næste møde. Pokalerne er blevet flot graveret af vores trofaste sponsor Guldsmed Lind i Horsens.

Læs mere

Indkaldelse til breddedommertest

Henrik Bak er klar til at afholde breddedommertesten i Dagnæs

Løbetest Torsdag d.03.09.20

Hej Alle

Vi er meget tæt på sæson opstart, dermed skal vi have løbetesten afviklet for G2 dommer.

Vi ønsker også at se unge gruppen til testen, men ALLE er meget velkommen

Se vedhæftningen ang. løbe krav: HER

Vi løber i Dagnæs Hallen Torsdag D.03.09.20 kl. 20.45 omklædt

Der vil være en repræsentant fra DU

Der vil være retest Torsdag d. 24.09.20 Samme tid og sted

PS Husk Breddedommertesten 2020

SU: 28.08.20 til: Henrik.bak@lantmannen.com

Henrik Bak

Hyggelig træning i Dagnæs Hallen

16 dommere var mødt op til torsdagstræningen i Dagnæs Hallen.Som vores gode venner i dommerklubben nordpå, har vi også til dagens træning haft lidt problemer med billeddokumentationen, men fuld diskretion til de dommere der kom for sent.I den varme luft i hallen blev der virkelig kæmpet for tingene i forhold til at testen nærmer sig med hastige skridt.Det første heat blev kort afbrudt, da Henrik Baks telefon ringede. Folk tog det pænt, og der kom gang i tingene igen.Efter testen blev Leons fødselsdag fejret med kolde forfriskninger fra den medbragte køletaske, snakken gik og der blev hygget.Vi ses på torsdag i Dagnæs Hallen kl. 20.45 til løb og hygge.

Corona- update for spillere og dommere

Fra DU formand, DHF Thomas Rich:

Til alle håndbolddommere i JHF kreds 6Afvikling af håndboldkampe som dommer -Hvordan skal jeg forholde mig?Kære håndbolddommer, efter en alt for lang pause står vi nu overfor en ny sæson, og de første træningskampe er allerede i fuld gang. Vi vil derfor gerne vejlede jer til, hvordan

I kan bidrage til den bedst mulige afvikling af kampene under hensyntagen til alles sundhed og sikkerhed.Den 10. august udsendte DHF denne pressemeddelelse, hvori der beskrives, hvordan alle spillets parter bør agere. Læs den fulde pressemeddelelse her: https://dhf.dk/nyheder-og-presse/nyheder/pas-paa-hinanden-til-haandbold/Afsnittet om dommerne lyder: Er du dommer?

Læs mere

Formen udbygges hos HKØ- dommere

13 løbere gav sig til det yderste, da HKØ for anden gang i opstartsfasen afholdt løbetræning i Dagnæs Hallen.Også denne gang var tilløberne fra de andre dommerklubber med til at sætte tempoet i den varme luft i hallen.Efter træningen gav den nybagte far Rasmus Frederiksen forfriskninger ad libitum, det var populært, og der blev givet mange gode råd til den nybagte far angående håndteringen af barnets mor.Vi ses på næste torsdag til en gang træning kl. 20.45 samme sted.

Fællesarrangement for alle dommere i Kreds 6

Hjemmesiden har sakset nedenstående fra Facebook- gruppen:
Håndbolddommer i Kreds 6

Nicolej Krickau, succesrig cheftræner i GOG gæster Kreds 6 og Grindsted den 16. september

ATTENTION!!!!❌❌❌❌❌📯📯📯Om præcis 2 måneder d. 16/9 afholdes et brag af en opstart på sæsonen… Der er lagt i ovnen til en fremragende aften.Som trækplaster har vi inviteret Nicolej Krickau, som har lovet at komme og fortælle om forberedelsen til den enkelte kamp, kommunikationen med dommerne både før, under og efter kampen.. det bliver intet andet end FREMRAGENDE💪🏻😍🥳

Vi sørger for lidt godt til ganen, både i form af fast føde🌭og lidt væske🍺🥤Desuden er der lidt fra DU samt en masse tid til hygge. Det har vi nok alle savnet efter Corona😁 Arrangementet bliver afholdt i Grindsted.. præcist sted tilgår. Sæt et stor kryds i kalenderen allerede nu. Georg Danielsen har lavet arrangementet i haandoffice, og I bedestilmelde jer her, så vi kan bestille de rigtige mængder mad og drikke..

Vi håber at se så mange af jer som muligt🙏🏻

Vel mødt
Arrangenmentsudvalget, DU
Ole Futtrup
Lars Hansen
Hannibal Gregersen
Jeff-Henri Eskerod Riegels