OTTE DOMMERPAR UDTAGET TIL SLUTSPILLET – EN DOMMER FÅR LYNDEBUT

Skrevet af Jens Jacob Juulsager

For ca. en time siden 21. mar 2023Kl. 15:19

Der er mange garvede navne ved fløjterne i håndboldligaernes slutspil men også en ny kvinde, der har gjort kometkarriere under et ”barselsvikariat”.

Mens landets bedste håndboldhold stadig kæmper en hård kamp for at sikre de sidste pladser i slutspillet, er der nu sat navne på de dommere, der skal sørge for, det hele forløber efter reglerne, når sæsonen går ind i sin afgørende fase.

OVENSTÅENDE ER HENTET FRA DHFS HJEMMESIDE, SÅ SKYND DIG AT SE, HVEM DER ER KOMMET MED. DU SKAL BARE KIKKE: HER

Indkaldelse til generalforsamling

Bestyrelsen har hermed den glæde at indkalde til ordinær generalforsamling på Restaurant Pynten, Horsens fredag den 14.04 2023 kl 17:00.

I år inviteres ægtefæller og kærester med og ankommer, når generalforsamlingen er afviklet.
Generalforsamlingen for Håndbolddommerklubben Østjyllands medlemmer starter kl. 17.00 og er programsat til at slutte kl. 18.20. Fra kl. 18.20 er der spisning: 3 retter med øl, vand og vin ad libitum.

Den frie udskænkning fortsætter til kl. 22.30.
Alt er gratis, men det er nødvendigt med tilmelding til formand Henrik Bak på mail: henrik.bak@lantmannen.com

SU 28.03.2023

Udsigten og maden fås ikke bedre her: Restaurant Pynten i Horsens

Pynten, det tidligere Horsens Sejlklub, ligger smukt på Horsens Lystbådhavn. Herfra er der en fantastisk udsigt ud over Horsens Fjord.
Adressen er: Langelinie 24, 8700 Horsens

Hvis du har lyst til at se lidt nærmere på lokaliteterne, kan du besøge restaurantens hjemmeside: HER

Vel mødt til en fantastisk aften med alt, hvad der “bimler og bamler”

På bestyrelsens vegne
Kasper

HKØ dommere og sponsorer hyggede og smagte på druerne hos Allan Nielsen Agentur

Af. Bjarne Hay, webmaster HKØ

Der var kaldt til klubaften i dommerklubben fredag 27. januar 2023, da der var arrangeret vinsmagning hos Allan Nielsen Agentur i Torsted. De 20 deltagere som arrangementet tillod var på plads og ejeren Allan Nielsen forkælede os med 10 velsmagende vin fra det italienske.

Den første vin er serveret sammen med maden, og der er store forventninger hos Jeff, Henrik T, Per og Kasper

Arrangementet startede kl. 18. 30 og deltagerne kom med telefonen i hånden, da arrangementet ramlede sammen med VM håndboldkampen mod Spanien. Alle havde forståelse for, at der skulle være plads til begge dele denne kolde fredag i januar.

Ole Futtrup bød velkommen til de medlemmer og sponsorer der blev bænket ved de små borde. En god stemning spredte sig i takt med at de 10 forskellige vine blev serveret. Der var en lækker tapas fra Restaurant Oasen, som firmaet samarbejder med.

Allan Nielsen der er sponsor i HKØ fortalte, at han selv udvælger og besøger de mindre italienske vinbønder som han importerer fra. Vinen som han sælger fra eget lager og butik går uden om de fordyrende mellemled. Vinene der sælges kan kun købes hos ham.

Sejren mod Spanien gik hjem og vinen gik ind, men den gode stemning holdt hele vejen hjem.
Der blev sluttet af med et glas af Allans gode Amarone, og toppen var nået.

Kl. 22.00 blev de mange bestillingssedler samlet ind, og der blev sagt tak for i aften.
Tak til de medlemmer der mødte op og fik en oplevelse i de hyggelige lokaler hos Allan, Østerhåbsvej 85 C i Horsens. Firmaets slogan er. “Vin med smag”, og det blev der ikke rokket ved under arrangementet.

Indkaldelse til generalforsamling i HKØ

Kære medlem i HKØ

Sæt allerede nu et kæmpe kryds i kalenderen til generalforsamling i Håndbolddommerklubben Østjylland. Fredag d. 14.04.2023 kl 17:00.

På bestyrelsens vegne
Kasper

Så er det tid til generalforsamling igen: Fredag den 14. april. Her er et nostalgisk tilbageblik på HKØs generalforsamling på Restaurant Børsen onsdag den 22. april 2009. Forrest tv. Kalle Thygesen og Mark Løvborg. Bagerst fra venstre: Henning Winther og Palle Kusk. I midten fra venstre: Jens Nellemann og Benny Andersen.

50.000 kr. til dommerprojekt for nye unge håndbolddommere

Spar Nord Fonden donerer 50.000 kroner til Jydsk Håndbold Forbund Kreds 6. Donationen skal gå til etablering af et 3-årigt dommerprojekt for nye unge håndbolddommere.

Med en donation på 50.000 kroner fra Spar Nord Fonden søger Jydsk Håndbold Forbund Kreds 6 at etablere et nyt dommerprojekt for unge håndbolddommere, hvor der vil blive fokuseret på at skabe sammenhold og fællesskab gennem etablering af et stærkt netværk.

– Vi er utroligt glade for den økonomiske opbakning til det nye dommerprojekt fra Spar Nord Fonden. Vores hensigt er at samle unge dommere igennem sæsonen til blandt andet løbetest, regellæring, oplæg og sociale arrangementer. Vi vil udvikle og lære dem hvordan man leder håndboldkampe – give dem en ballast for livet, der også kan bruges udenfor håndboldbanen, fortæller Mike Thygesen, Formand for Sponsorudvalget.

Link til hele artiklen fra Spar Nords hjemmeside: HER

Kilde: Spar Nords hjemmeside

Mange af Håndbolddommerklubben Østjyllands talenter har genne tiden deltaget i Kreds 6s store arbejde med fremtidens dommere

Overbygningsmodul 1 kursus

Så har du mulighed for at komme på et spændende DHF kursus. Det er tirsdag den 23. november i Nørre Snede. Henning Winther er tovholder i Kreds i 6. Skynd dig at tilmelde i Håndoffice.

Vi har sakset nedenstående fra kursusindbydelsen, som du også kan linke til længere nede på hjemmesiden.

Overbygningsmodul 1 handler om mennesket bag fløjten, og de mennesker der er på den anden side.
Vi skal blandt andet arbejde med personprofiler, konflikthåndtering og situationsbestemt ledelse.
Man vil få lavet en DISC profil (lær mere om det på kurset) og vi får selvfølgelig nogle rigtig gode
værktøjer til den fremtidige dommergerning.

Henning Winther, uddannelsesansvarlig, JHF Kreds 6