Fællesarrangement for alle dommere i Kreds 6

Hjemmesiden har sakset nedenstående fra Facebook- gruppen:
Håndbolddommer i Kreds 6

Nicolej Krickau, succesrig cheftræner i GOG gæster Kreds 6 og Grindsted den 16. september

ATTENTION!!!!❌❌❌❌❌📯📯📯Om præcis 2 måneder d. 16/9 afholdes et brag af en opstart på sæsonen… Der er lagt i ovnen til en fremragende aften.Som trækplaster har vi inviteret Nicolej Krickau, som har lovet at komme og fortælle om forberedelsen til den enkelte kamp, kommunikationen med dommerne både før, under og efter kampen.. det bliver intet andet end FREMRAGENDE💪🏻😍🥳

Vi sørger for lidt godt til ganen, både i form af fast føde🌭og lidt væske🍺🥤Desuden er der lidt fra DU samt en masse tid til hygge. Det har vi nok alle savnet efter Corona😁 Arrangementet bliver afholdt i Grindsted.. præcist sted tilgår. Sæt et stor kryds i kalenderen allerede nu. Georg Danielsen har lavet arrangementet i haandoffice, og I bedestilmelde jer her, så vi kan bestille de rigtige mængder mad og drikke..

Vi håber at se så mange af jer som muligt🙏🏻

Vel mødt
Arrangenmentsudvalget, DU
Ole Futtrup
Lars Hansen
Hannibal Gregersen
Jeff-Henri Eskerod Riegels

Opstart på løbetest

18 dommere, heraf de fleste som aktive løbere var efter coronakrisen mødt op til HKØs første løbetest op til den nye sæson. Det var stor gensynsglæde ved ankomsten og selve testen blev løbet to gange, begge gange med rigtig gode præstationer.Efter de to løbeture blev der hygget i omklædningsrummet.Vi ses igen på næste torsdag kl. 20.45 i Dagnæs Hallen. Alle er velkomne og “tilløbere” fra andre dommerklubben vil som altid blive pænt modtaget.

Højt humør i Dagnæs Hallen før det gik løs med den nødvendige løbetræning

Indbydelse generalforsamling HKØ 2020

Til medlemmerne i HKØ:

Generalforsamling d. 21. august 2020 i Gedved Hallens Cafeteria. Generalforsamlingen starter kl 18:30 med efterfølgende spisning. 

Dagsorden ifølge vedtægterne. 
Af hensyn til forplejning er der tilmelding til Jakob Hansen senest d. 7. august påEmail: jakobmedk@hotmail.com eller telefon: 3124 3656.

På bestyrelsens vegne
Kasper 

Generalforsamlingen i HKØ plejer at have stor tilslutning

Løbetræning, opstart

Håndbolddommerklubben Østjylland: Løbetræning i Dagnæs Hallen: En ny sæson står for døren, og det er tid til at starte løbetræningen op igen i HKØ.Første gang: torsdag den 30. juli kl. 20.45 og herefter samme tid og sted.

Vi håber, at så mange som muligt af klubbens medlemmer og tilløbere udefra har mulighed for at deltage, så der ud over det fysiske også kommer gang i det sociale.Husk lige at der er løbekrav til G2 dommere!

På bestyrelsens vegne: vel mødt!

Link til løbekrav: HER

Så stor var opbakningen til løbetræningen sidste år

Nyt layout til HKØs hjemmeside

Kære læser af HKØs hjemmeside, vi er på vej op i omdrejninger igen efter corona-krisen.

Som du kan se har vi lavet et nyt layout, og det vil tage lidt tid inden, der er linket til de rigtige sider.

Vi håber, at alt spiller i max. fra 1. august.

MVH
Bestyrelsen, HKØ

Ungegruppen i Kreds 6 samlet til Midtjysk Julecup 2019

Af Bjarne Hay, webmaster HKØ

Vores unge talentdommere i Kreds 6 var igen samlet til et børnestævne og denne gang skulle der dømmes i Brande Hallerne til Midtjysk Julecup 2019. Der blev dømt mellem jul og nytår den 28. og 29. december med fælles overnatning på Præstelundskolen i Brande.

Martin Westergaard fra Horsens deltog i samlingen, og han har skrevet om sine oplevelser:
-Fredag aften ankom vi en flok unge friske dommere klar til kampe og en fed weekend.
Vi fik spillet pakkeleg og havde en regelquiz som Michael Jakobsen og Camilla Piekarski havde lavet. Lørdag stod den på masser af håndbold, som vi alle elsker og der kom også to nye dommere og hilste på os alle.

Læs mere