Super OB aften hos Lantmannen med 54 deltagere der af en veloplagt Henning Winther

Sakset fra formand Mike Thygwesens Face Book opslag onsdag den 5. september 2018. Dan Christiansen har taget billederne.

Vi blev indført i de nye fortolkninger for den kommende håndboldsæson!

Unge Tutor Caroline Schandorf Andersen fortalte om de nye tiltag overfor unge dommere, hvor unge erfarene dommere skal skabe netværk og sammenhold for nye dommere!

Vi glæder os til at høre mere om dette spændende tiltag, der skal være med til at knække “dommerkurven”🙏🏻

Georg fortalte om forretningsgangen ved påsætning – hans indlæg kan opleves på HKOE.DK fra imorgen👍 – er lagt på.

Der blev serveret kaffe med dommerplatte og kage af Bak & Løven i Lantmannens dejlige lokaler – tak for lån af lokalerne og indsatsen👍

Vi ses til Løbetest 20.09.2018 – 18:00 i Gedved hallen med efterfølgende “Grill fest”

no images were found

Retningslinjer for afbud mv. til kampe for dommere i Kreds 6

Forhåndsafbud:

For at undgå dobbelt arbejde, så er det meget vigtigt, at I løbende får alle afbud ind i HåndOffice, så snart I ved, at I ikke står til rådighed. Husk fødselsdage (børn, ægtefælle/kæreste mv.), bryllupsdage, arbejde, møder, ferier, andre arrangementer mv.

Afbud bør som minimum være lagt ind mindst 6 uger frem. Meget gerne længere frem. Desuden bedes afbud, der kommer til løbende, også lagt ind, så det er muligt at se, om I evt. kan tage afbudskampe, Cup kampe, flyttede kampe, træningskampe mv., da de ofte kommer med kort varsel. Desuden vil dommervagten også kunne se, om I er tilgængelige eller ej ved akut afbud.

Link til det hele her: Retningslinjer mv vers 2018-2019