Social aften for de unge HKØ dommere i Horsens

Af Bjarne Hay, webmaster HKØ

Da Håndbolddommerklubben Østjylland for nyligt afholdt sit klubarrangement på Horsens Golfklub var vores unge dommere afskåret for at deltage i dette, da de deltog i: Den Jyske Sparekasse Cup i Grindsted.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er DSC_0002-1024x683.jpg

Fredag den 26. september 2019 blev der så taget revanche, da Pia og Henrik Hansen venligt åbnede deres hjem på Firkløvervej i Horsens. Det blev en hyggelig aften med god mad og drikke for de 11 dommere fra ungegruppen.

Læs mere

MJ 2 er blevet ny sponsor i Håndbolddommerklubben Østjylland

Det er med glæde at vi kan byde en ny sponsor velkommen i vores håndboldverden. Virksomheden MJ 2, der fremstiller inventar og etablerer dette i butikker, finder man på Marsalle 93 i Horsens. Vi håber på et langt og godt samarbejde.
Nedenfor kan du læse, hvordan virksomheden præsenterer sig selv på dens hjemmeside:

“MJ2 er en moderne inventarvirksomhed, ejet af Brdr. Juel der har lang erfaring indenfor fremstilling af inventar og etablering af butikker til mærkevareproducenter og butiksdrivende indenfor især smykke- og urbranchen, i såvel Danmark som udlandet.

Læs mere

Ungegruppen i Kreds 6 samlet til Den Jyske Sparekasse Cup fra den 20. – 22. september 2019.

Stævnet var et socialt opstartsstævne i Grindsted for U11, U13 og U15 spillere i drenge- og pigerækkerne.
Der var samlet 16 unge talentdommere, der fik råd og vejledning hen over weekenden. Kreds 6 lederne var: Michael Jacobsen, Henrik Hansen og Christian Nicolajsen. Amalie Hammer og Malene Hammer, der er nye dommer i kredsen (kommer fra Kreds 5), har her skrevet om deres oplevelser fra stævnet.
Nederst kan du læse evalueringen fra den arrangerende forening: Grindsted GIF.

Søstrene Malene og Amalie Hammer har skrevet om deres oplevelser fra Den Jyske Sparekasse Cup og nu glæder de sig til at få deres Kreds 6 dommertøj.
Læs mere

Røde lygter da HKØ holdt ølsmagning og gourmetmiddag på Horsens Golfklub

Af Bjarne Hay, webmaster HKØ
Fotos: Dan Christiansen

Hyggen ved bordene bredte sig hurtigt og snakken gik

Håndbolddommerklubben Østjylland havde fredag den 20. september 2019 indkaldt medlemmer og sponsorer med gæster til en madrundtur til 4 forskellige lande: USA, Mexico, Thailand og Italien.  
Dertil blev der serveret matchende øl fra Den Gyldne Hest i Horsens.
Der var totalt udsolgt med 102 gæster fordelt ved 6 mandsborde.

Læs mere