Social aften for de unge HKØ dommere i Horsens

Af Bjarne Hay, webmaster HKØ

Da Håndbolddommerklubben Østjylland for nyligt afholdt sit klubarrangement på Horsens Golfklub var vores unge dommere afskåret for at deltage i dette, da de deltog i: Den Jyske Sparekasse Cup i Grindsted.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er DSC_0002-1024x683.jpg

Fredag den 26. september 2019 blev der så taget revanche, da Pia og Henrik Hansen venligt åbnede deres hjem på Firkløvervej i Horsens. Det blev en hyggelig aften med god mad og drikke for de 11 dommere fra ungegruppen.

Selvom det er håndbolddommergerningen, der binder de unge dommere sammen, blev der også snakket om andet end håndbold. Der blev spillet masser af brætspil, hvor der blev grinet og hygget igennem.
Man gassede hinanden og det var vel naturligt at Melanie Villadsen og Thomas Troelsen stod lidt for skud, da de mødte hinanden til Humlebi Cup tidligere på året….. og er blevet kærester.

I løbet af aftenen var det også de to der løb med præmierne for at have løbet længst, ikke efter hinanden, men til løbetesten i hallen. Selvom man drillede hinanden, blev der selvfølgelig også taget hensyn og sådan skal det være!
Snakken gik fra ”første fløjt”, da sammenkomsten startede kl. 18 og til da de sidste var færdige med at rydde op kl. 2.

Der var enighed om, at der skal arrangeres flere sammenkomster i ungegruppen for at styrke de sociale bånd. Endnu en gang en stor tak til Pia og Henrik og vores sponsorer: Amalielund Mad og Den Gyldne Hest for den gode mad og drikkevarer.