MJ 2 er blevet ny sponsor i Håndbolddommerklubben Østjylland

Det er med glæde at vi kan byde en ny sponsor velkommen i vores håndboldverden. Virksomheden MJ 2, der fremstiller inventar og etablerer dette i butikker, finder man på Marsalle 93 i Horsens. Vi håber på et langt og godt samarbejde.
Nedenfor kan du læse, hvordan virksomheden præsenterer sig selv på dens hjemmeside:

“MJ2 er en moderne inventarvirksomhed, ejet af Brdr. Juel der har lang erfaring indenfor fremstilling af inventar og etablering af butikker til mærkevareproducenter og butiksdrivende indenfor især smykke- og urbranchen, i såvel Danmark som udlandet.

Vi samarbejder med designere og arkitekter om at udvikle spektakulære og nyskabende løsninger og i kombination med vores viden og erfaring om branchen og hvilke inventarløsninger, der fungerer, sikrer vi, at vores kunder får den optimale løsning på sin butik eller shop in shop – både hvad angår funktionalitet og udtryk.”
Link til hjemmesiden: HER