Guldsmed Lind står for graveringen i pokalen

En af vores trofaste sponsorer Guldsmed Lind på Søndergade i Horsens har forlænget sponsoratet med Håndbolddommerklubben Østjylland. På HKØs hjemmeside under beretninger kan du læse om vores mange generalforsamlinger gennem årene, hvor der hver år uddeles to pokaler med graveringer fra Guldsmed Lind.
Støt vores sponsorer, de støtter håndbolddommerne!

Generalforsamlingen 2012 i Gedved Hallen, hvor Mikkel B.S. Sørensen modtog Horsens Folkeblads pokal. Mikkels navn blev indgraveret af Guldsmed Lind, Horsens

Guldsmed Lind er et gammelt familiefirma med stolte traditioner inden for guldsmedearbejdet. I 2017 kunne man fejre 150 års jubilæum inden for branchen med 5 generationer i lige linje
Fra firmaets hjemmeside (link: HER) kan man læse følgende:

Guldsmed Lind er et familiefirma, som siden 1867 har lavet godt håndværk, med kærlighed til faget og med dyb respekt for de tidligere generationer.

I webshoppen finder du en bred vifte af smykkebrands, bl.a. Pandora, Sif Jakobs, Mads Z, A Pure Mind, Blossom og mange flere. Derudover finder du vores egen smykkekollektion, Lind Design, samt Frimurer artikler. Disse to kollektioner produceres på vores eget værksted, og sælges kun hos os.

Under ‘Outlet’ finder du udgåede modeller, som vi sælger til nedsatte priser.

På værkstedet udarbejder vores tre guldsmede håndlavede vielsesringe og nye designs. Vi omsmelter arveguld til nye smykker og vi udfører alverdens smykkereparationer. Hvert år producerer vi også en ny årsring, som er inspireret af tidens trend, og som kun kan købes i det pågældende år.

Guldsmed Linds ejere Kirsten og Hans Erik Lind tager venligt imod foran forretningen på Søndergade 36 i Horsens

Ungdomskampene fortsætter, men seniorkampene er sat på pause

Dansk Håndbold Forbund sendt nedenstående ud til alle dommere og klubber fredag den 23. oktober.

Fredag aften sænkede regeringen og myndighederne forsamlingstallet til ti frem til og med d. 22. november. Børn og unge under 21 må dog til idrætsbegivenheder fortsat forsamles op til 50, ligesom trænere og andre voksne, der er vigtige for at få en idrætsaktivitet til at glide, må indgå i disse forsamlinger. Dette betyder, at turneringen for seniorer op til og med 2. division er sat på pause, mens turneringen for børn og unge op til og med U19 fortsat bliver afviklet. Voksne over 21 kan fortsat træne, dog skal dette foregå i grupper af ti. 

Vores unge dommere i Kreds 6 kan fortsætte med at dømme håndboldkampe i ungdomsrækkerne, mens kampe i seniorrækkerne er lagt ned på ubestemt tid

På Dansk Håndbold Forbunds hjemmeside kan du læse mere om, hvordan træningen i grupper af 10 kan afvikles

Herunder svarer Dansk Håndbold Forbund på nogle af de spørgsmål, som de nye retningslinjer rejser.

Må vi fortsat have træning for de yngste, hvor forældre er med på gulvet?
Ja, Kulturministeriets retningslinjer siger, at der må deltage de nødvendige voksne over 21 år til at afvikle arrangementer med børn forsvarligt, fx håndboldaktiviteter med de yngste. Da aktiviteten handler om børn, må der være samlet 50 i alt. 

Må voksne over 21 træne i zoner med ti deltagere i hver zone?
Ja. Der gælder de samme retningslinjer som tidligere i forhold til træning i zoner. Hvis der er flere grupper til stede på den samme idrætsfacilitet, skal man sikre, at der er tilstrækkelig afstand mellem grupperne, så de ikke udgør én samlet gruppe. Anbefalingen er, at der er mindst to meter mellem hver bane. Det er muligt at inddele store baner i mindre zoner. Her anvendes kegler, toppe, snor, skillevægge eller anden tydelig markering, der klart afgrænser banen/zonen.

Banestørrelser og aktivitetsareal er forskellige i de respektive idrætter, hvorfor forsamlingstætheden kan variere fra idræt til idræt. Forsamlingstætheden må dog ikke komme under 4 m2 pr. person. Læs mere om retningslinjer for træning i zoner på

https://www.haandbold.dk/covid-19/retningslinjer-for-indendoers-og-udendoershaandbold/

Læs mere

Tak for hjælpen: Vinen er fra Italiensk Vinimport

Vores mangeårige sponsor Italiensk Vinimport fra Horsens har gentegnet sit sponsorat i Håndbolddommerklubben Østjylland. firmaet finder du på adressen: Spedalsø 67. Tak for støtten til håndbolddommersporten i det østjyske område.

Mennesker i centrum i HKØ: “Tak for hjælpen”, men også Italiensk Vinimports vingaver er i centrum på generalforsamlinger, her fra 2016

Fra firmaets hjemmeside har vi hentet nedenstående: Link: HER

Italiensk Vinimport er grundlagt i 1977 af Jesper Pedersen og drives nu sammen med sønnen Søren S. Pedersen. Vores sortiment omfatter Italienske vine, men vi har også et bredt udvalg af spiritus. Du kan finde omkring 200 forskellige vine, som altid er på vores lager i Horsens.

Vin Horsens

Vin fra alle de 20 italienske regioner er repræsenteret hos os. Virksomheden er et familiefirma, hvor anden og tredje generation, Jesper og Søren S. Pedersen, i dag arbejder side om side. Vores leverandører i Italien er udvalgt med omhu. Det er gerne mindre producenter med et produktionsareal på 5-15 ha. Det er producenter, som kæler for deres “håndværk” og fremstiller vin af høj kvalitet. Vi lægger mere vægt på kvalitet end på pris. Desuden sætter vi service i højsædet. Venlighed, opmærksomhed og hjælpsomhed er nøgleord i vores vinimportfirma.

Bjerre Kro: Færdig fest til fair pris

Håndbolddommerklubben Østjylland er glade for, at Bjerre Kro har forlænget sit sponsorat med os, så vi får mulighed for at styrke arbejdet med vores unge dommere i klubben.

Af Bjarne Hay, webmaster Håndbolddommerklubben Østjylland

Gennem 300 år har kroen beværtet de mange rejsende der kom forbi og i dag er den kendt som et godt spisested

HKØ har tidligere i år henlagt vores årlige udviklermøde til kroen ligesom den ved flere lejligheder har leveret mad til vores arrangementer.

Håndbolddommerklubben Østjyllands 50 års jubilæum blev afholdt på Bjerre Kro fredag den 8. september 2017

Nedenfor har vi “sakset” lidt fra kroens hjemmeside: Link: HER

I mere end 20 år har kromanden Niels Gerdsen taget sig godt af de mange gæster, der har lagt vejen forbi Bjerre Kro.

Kroen er beliggende på den gamle Herredsvej mellem Horsens og Juelsminde. Den blev kongelig privilegeret i 1850, men dens historie er langt ældre. Gennem mindst 300 år har kroen beværtet trætte rejsende, ikke blot fordi den lå ved vejen, men også fordi den var kendt som et godt spisested.

Læs mere

Håndbolden starter op igen fra den 17. oktober

Nedenstående er hentet fra den mail JHFs turneringsudvalg har sendt rundt til håndboldspillets parter:

Turneringsudvalget i Jydsk Håndbold Forbund har besluttet, at turneringen skal genoptages som planlagt d. 17. oktober. For at sikre tid til at afvikle alle kampe, flyttes ombrydningen til januar 2021.

De unge dommere i Kreds 6 er klar til at smide træningsdragten og gå på banen igen, når breddehåndbolden åbner fra den 17. oktober

Da der for små 14 dage siden blev trykket på pauseknappen for breddehåndbolden i Jydsk Håndbold Forbund, var det blandt andet for at give alle foreninger muligheden for at forberede sig på kampaktivitet efter håndboldens Corona protokol.

Find håndboldens Corona protokol her

Med den ekstra tid til at forberede kampafvikling har Jydsk Håndbold Forbunds turneringsudvalg besluttet at holde fast i den oprindelige plan om at starte turneringen igen d. 17. oktober for Jyllandsserien, serie 1-4 og børne- og ungdomshåndbold fra U9 til U19. Og det selv om restriktioner i samfundet netop er blevet forlænget til d. 31. oktober. Niels Emil Lindholm, der er formand for turneringsudvalget, siger om beslutningen:

Læs mere

Du kan godt: ”Fløjt for satan du har jo ret”

Nye dommere på vej, oktober 2020: Max Ifversen

Midt i en coronatid, hvor sæsonen indtil videre er udsat til den 16. oktober, vil vi på HKØs hjemmeside gerne supplere med lidt læsestof i ventetiden. Max Harpøth Ifversen har sagt ja til at medvirke i vores serie: Nye dommere på vej. Han er student og 20 år og har været dommer i 3 år, er nyoprykket serie 1- dommer og en del af kredsens ungegruppe.

Af Max Ifversen og Bjarne Hay

Max Harpøth Ifversen reglementeret påklædt til kamp

Max bor i Gedved og er ud af en sportsglad familie, der er meget aktiv.
Mor Lene er selv håndbolddommer, far John er fodboldtræner og de to yngre søskende Mia på 18 år og Malou på 12 år, dyrker masser af boldspil. Max har siden han var 5 år dyrket sport med afsæt i gymnastikken, det var dog ikke det der ham fik over i håndbolddommerverdenen.

Dårlig taber kom på efterskole og blev inspireret til at blive håndbolddommer
-Det der fik gang i tingene, og senere hen fik mig til at tage beslutningen om at blive dommer var, at jeg begyndte til fodbold som femårig, og året efter startede til håndbold ude i Gedved IF, siger Max.

Holdsporten passede ham bedre fordi han nu kunne konkurrere med andre samtidig med, at han var en del af et hold. Humøret var her altid i top, når han vandt og mindre godt, når han tabte.

-Jeg kunne ikke lige tåle at tabe, men jeg kan sige med sikkerhed, at det er blevet bedre gennem årene, jeg føler jeg har udviklet et gåpåmod ved, at vi har kæmpet os til point mod de svære modstandere, påpeger han.

Max har også spillet volleyball og har gået til dans med sin mor. I starten syntes kammeraterne, at det med at gå til dans med ens egen mor var lidt mærkeligt, men på den lange bane gav det respekt, husker han.

Læs mere

Nyt fra Kreds 6: Parsammensætninger på kredsen

Kære alle
Lidt nyheder fra DU – læs venligst vedhæftet fil. Spørgsmål angående dette skriv bedes rettet til DU.

Og ellers håber jeg at vi vil komme i gang med sæsonen 2020-21 lige efter efterårsferien 😊Foreløbig ønskedes i alle god weekend.

Venlig hilsen
Georg Danielsen
Kontorassistent og dommerpåsætter
JYDSK HÅNDBOLD FORBUND KREDS 6

Hent nyhedsbrevet: HER