Overbygningsmodul 1 kursus

Så har du mulighed for at komme på et spændende DHF kursus. Det er tirsdag den 23. november i Nørre Snede. Henning Winther er tovholder i Kreds i 6. Skynd dig at tilmelde i Håndoffice.

Vi har sakset nedenstående fra kursusindbydelsen, som du også kan linke til længere nede på hjemmesiden.

Overbygningsmodul 1 handler om mennesket bag fløjten, og de mennesker der er på den anden side.
Vi skal blandt andet arbejde med personprofiler, konflikthåndtering og situationsbestemt ledelse.
Man vil få lavet en DISC profil (lær mere om det på kurset) og vi får selvfølgelig nogle rigtig gode
værktøjer til den fremtidige dommergerning.

Henning Winther, uddannelsesansvarlig, JHF Kreds 6

Guldsmed Lind på Søndergade graverer stadig pokalerne

En af vores trofaste sponsorer Guldsmed Lind på Søndergade i Horsens har forlænget sponsoratet med Håndbolddommerklubben Østjylland. På HKØs hjemmeside under beretninger kan du læse om vores mange generalforsamlinger gennem årene, hvor der hver år uddeles to pokaler med graveringer fra Guldsmed Lind.
Støt vores sponsorer, de støtter håndbolddommerne!

Guldsmed Linds ejere Kirsten og Hans Erik Lind tager venligt imod foran forretningen på Søndergade 36 i Horsens

Guldsmed Lind er et gammelt familiefirma med stolte traditioner inden for guldsmedearbejdet. I 2017 kunne man fejre 150 års jubilæum inden for branchen med 5 generationer i lige linje
Fra firmaets hjemmeside (link: HER) kan man læse følgende:

“Guldsmed Lind er et familiefirma, som siden 1867 har lavet godt håndværk, med kærlighed til faget og med dyb respekt for de tidligere generationer.

I webshoppen finder du en bred vifte af smykkebrands, bl.a. Pandora, Sif Jakobs, Mads Z, A Pure Mind, Blossom og mange flere. Derudover finder du vores egen smykkekollektion, Lind Design, samt Frimurer artikler. Disse to kollektioner produceres på vores eget værksted, og sælges kun hos os.

Under ‘Outlet’ finder du udgåede modeller, som vi sælger til nedsatte priser.

På værkstedet udarbejder vores tre guldsmede håndlavede vielsesringe og nye designs. Vi omsmelter arveguld til nye smykker og vi udfører alverdens smykkereparationer. Hvert år producerer vi også en ny årsring, som er inspireret af tidens trend, og som kun kan købes i det pågældende år”.

Løbetræning i Gedved Hallen

Så er det ved at være tid til opstart og løbetræning 🙂

Tag din makker under armen og snør løbeskoene til socialt samværd med dine kollegaer samt mulighed for at træne til årets fælles test den 27/08-2022

Så er det tid at intensivere løbetræningen med henblik på den forestående test og den kommende sæson. Her er det stolte felt fra juni 2019.

Der er løbetræning i Gedved hallen følgende torsdage

D. 04/08 fra 18-19

D. 11/08 fra 18-19

D. 18/08 fra 18-19

D. 25/08 fra 18-19

Vel mødt og fortsat god sommer 😄😃

Rasmus Frederiksen
Bestyrelsen HKØ

Her er løbetesten

Sommerhilsen til hjemmesidens læsere

Sommeren er for alvor over os og håndbolden er sat på pause efter en lang sæson. Dommerudvalget i Kreds 6 har udsendt deres sommerhilsen til alle håndbolddommere i kredsen og på trods af Tour de France, ferie og rejser giver det god mening lige at stoppe op og læse det.

Reserver datoen lørdag den 27. august i Gudenåcentret fra 9- 15, hvor der afholdes at fælles OB møde for alle dommere i kredsen herunder løbetest for de dommere, der skal være med her.
Som altid, husk tilmelding i Håndoffice

Du kan linke til nyhedsbrevet: HER

HKØs hjemmeside er kommet i besidelse af indrangeringen DHFs elitedommere, som du kan linke til: HER

Rigtig god sommer til hjemmesidens læsere og alle håndbolddommerne derude.

Der har før været afholdt et fællesmøde i Gudenå Centret i Tørring, her er vi tilbage til 25. marts 2019

“Vin med smag” – agentur v. Allan Nielsen ny HKØ vin- sponsor

Der er lykkes Håndbolddommerklubben Østjylland at finde en ny vinsponsor i forbindelse med vores mange aktiviteter. Det er derfor en glæde for os at kunne præsentere: “Vin med smag”. Vi har sakset lidt fra firmaets hjemmeside:

Som du også kan linke til: HER

Lokal vinhandler – der også selv elsker et godt glas vin

Vi er godkendt vinimportør med eget lager og vinbutik i Horsens. Alle vores vine er importeret direkte fra de enkelte vingårde vi samarbejder med. Uden fordyrende mellemled. De fleste af vinene findes ikke i dansk detailhandel.

Vi besøger jævnligt disse gårde for altid at sikre os de rette relationer til dem. Det er små spændende vingårde der alle har det til fælles, at de har årelang tradition for at fremstille vine af høj kvalitet.

Vi importerer udelukkende vine fra det solrige Italien, og vi har ambitioner om at få fra så mange regioner som muligt, men har et særligt godt øje til Umbrien – Italiens grønne hjerte. Vores program omfatter også specialøl.

Vi håber i finder vores produkter interessante, og glæder os til at se jer til et lille glas eller 2

Mange specialiteter

finder du også i vort program (som løbende udvides) . Det gør os i stand til at lave mange flotte indpakningsmuligheder. Fra de små eksklusive gaver til de større med mange forskellige ting i.

Allan Nielsen fra “Vin med smag” er klar til at tage imod dig og dine bestillinger

Vi arbejder lynhurtigt og er særdeles fleksible.

AN Agentur har eget Showroom i Horsens

AN Agentur arrangerer vinsmagninger – såvel store som små, i vores Showroom eller hvor du måtte ønske det.

AN Agentur’s adresse er: Østerhåbsvej 85C, 8700 Horsens

Håndbolddommerklubben Østjylland holdt igen generalforsamling til tiden da Mike Thygesen blev udnævnt til æresmedlem

Af Bjarne Hay, webmaster Håndbolddommerklubben Østjylland

Mandag den 25. april 2022 var dagen hvor vi for andet år i træk fik afholdt vores generalforsamling til tiden, dette på trods af at den forgangne sæson i høj grad har været styret af de mange corona- aflysninger. Vi har mærket det i forhold til turneringsafviklingen med masser af aflyste kampe og i forhold til de arrangementer, vi ikke kunne afholde.
Forsamlingen hyldede den tidligere formand i klubben og afgåede dommerudvalgsformand Mike Thygesen med et æresmedlemsskab af dommerklubben – stort tillykke.

Kl. 18.30 startede generalforsamlingen i de nye rammer i Dagnæs Hallen. De 25 fremmødte blev bænket og formand Henrik Bak bød velkommen. Leif Andersen er en legende som dirigent, og det blev der ikke pillet ved. Han tog dirigentstokken og erklærede forsamlingen for lovligt indvarslet og dermed beslutningsdygtig.

Henrik Udsen og Henrik Rosenberg var de bedst kvalificerede og blev stemmetællere. Dog blev de ikke sat på de store prøver.

Generalforsamlingen blev suspenderet, og det var tid til uddeling af pokaler: Marie Louise Knudsen Jensen fik den lille pokal for sin store indsats i forbindelse med hendes hjælp til at få dømt de mange kampe, der hobede sig op og lige pludselig skulle dømmes.

Benny Andersen kunne tage den store pokal med hjem. Dette blev motiveret med den store indsats som Benny gennem mange år har ydet for sporten. Han er synonymet med altid at være der, være en god kollega og ikke mindst at være systemets mand.

Mike Thygesen var ikke tilstede, da han er på ferie, men han blev alligevel hædret af Ole Futtrup som æresmedlem og med stående bifald fra forsamlingen. Der blev hurtigt sendt en videohilsen i retning af Mikes autocamper. Han vil senere modtage det fine diplom, hvor han bl.a.kan læse, at han er et unikt klubmenneske der arbejder benhårdt for håndbolddommerne i kreds 6 og en af HKØs helt store kulturbærere. Der stod også at han er en habil breddedommer, og det blev der grinet lidt af!

Dirigent Leif Andersen fandt igen dagsordenen frem igen og det var formandens beretning der stod for skud.
Henrik Bak sagde,  at han glæder sig over at det er meget få medlemmer HKØ har mistet under coronaen. Der har heldigvis været mange til at tage en ekstra tørn. 

Mange af klubbens arrangementer blev aflyst: Turen til Hamborg til bundsligahåndbold, turen til dameligahåndbold i Skanderborg og rundvisningen på idrætsarkivet i Horsens blev også aflyst. Der satses på at gennemføre ovenstående hurtigst muligt. Det er godt at vide at vores arrangement- sponsor “Varmesmeden” fra Gedved v. Henrik Rosenberg står klar med økonomisk hjælp, når det går løs igen.

Henrik Bak sagde desuden, at man følger udviklingen omkring den nye struktur i forhold til sammenlægningen af Kreds 3, 6 og 5. HKØ bakker op om projektet og arbejder positivt med.
Henrik sluttede af med at ønske alle en god sommerpause, der vil være løbetræning fra august.

Den udviklingsansvarlige Rasmus Frederiksen gik på og sagde, at vores nye dommere er kommet i gang, men at udfordringen generelt har været at man fra kredsens side har prioriteret at få dømt kampene frem for udviklinger. Dette skabte en mangel på udviklere.

Torben Løvborg fremlagde regnskab og budget for det kommende år, hvor han bl.a. roste Dana Ure for deres sponsorat til at få trykt 15.000 nye scoringskort, så vi kan klare os de næste 3 år. Kontingentet forblev uændret.

Der fandt en mindre revision af klubbens vedtægter sted og man kan snart se de opdaterede vedtægter på HKØs hjemmeside.

Valg til bestyrelsen: Torben Løvborg blev genvalgt som kasserer, Rasmus Frederiksen blev genvalgt som udviklingsansvarlig og nyt bestyrelsesmedlem blev Michael Jakobsen.

Marie Louise Knudsen Jensen og Max Ifversen fortsætter som suppleanter. Mike Thygesen fortsætter som revisor, det samme gør vores revisorsuppleant Henrik Udsen.

Under eventuelt orienterede Jeff Riegels om arbejdet med at skaffe nyt dommertøj. Han er her i et nedsat udvalg sammen med Mike Thygesen og Ole Futtrup.

Jeff fortalte, at der ikke er sat dato på for sammenlægningen af de tre kredse: 3,6,5, man afventer.

Han sluttede af med at sige, at der fortsat er brug for de gode kræfter fra lokalområdet til at løse opgaver i den nuværende og kommende struktur. 

Ole Futtrup rettede en tak til vores mangeårige sponsor Italiensk Vinimport, der er lukket.
Det er lykkes at finde en ny vinsponsor til HKØ: “Vin med smag v. Allan Nielsen, Østerhåbsvej 85 c, Horsens.
Tak til Allan, den nye sponsor vil hurtigst muligt blive præsenteret på hjemmesiden. 

Benny Andersen takkede for den store pokal, og sagde at han er glad for at være tilbage efter sygdom. Han konstaterede tørt, at der i forsamlingen kun var 2 han ikke havde dømt med i  tidens løb.

Henrik og Leif kunne runde generalforsamlingen af og takkede for god ro og orden. Tak til alle for en hyggelig generalforsamling anno 2022. Også tak til Dagnæs HK, der lånte os cafeteriet i Dagnæs Hallen.

God sommer.