Guldsmed Lind på Søndergade graverer stadig pokalerne

En af vores trofaste sponsorer Guldsmed Lind på Søndergade i Horsens har forlænget sponsoratet med Håndbolddommerklubben Østjylland. På HKØs hjemmeside under beretninger kan du læse om vores mange generalforsamlinger gennem årene, hvor der hver år uddeles to pokaler med graveringer fra Guldsmed Lind.
Støt vores sponsorer, de støtter håndbolddommerne!

Guldsmed Linds ejere Kirsten og Hans Erik Lind tager venligt imod foran forretningen på Søndergade 36 i Horsens

Guldsmed Lind er et gammelt familiefirma med stolte traditioner inden for guldsmedearbejdet. I 2017 kunne man fejre 150 års jubilæum inden for branchen med 5 generationer i lige linje
Fra firmaets hjemmeside (link: HER) kan man læse følgende:

“Guldsmed Lind er et familiefirma, som siden 1867 har lavet godt håndværk, med kærlighed til faget og med dyb respekt for de tidligere generationer.

I webshoppen finder du en bred vifte af smykkebrands, bl.a. Pandora, Sif Jakobs, Mads Z, A Pure Mind, Blossom og mange flere. Derudover finder du vores egen smykkekollektion, Lind Design, samt Frimurer artikler. Disse to kollektioner produceres på vores eget værksted, og sælges kun hos os.

Under ‘Outlet’ finder du udgåede modeller, som vi sælger til nedsatte priser.

På værkstedet udarbejder vores tre guldsmede håndlavede vielsesringe og nye designs. Vi omsmelter arveguld til nye smykker og vi udfører alverdens smykkereparationer. Hvert år producerer vi også en ny årsring, som er inspireret af tidens trend, og som kun kan købes i det pågældende år”.