Generalforsamling i HKØ:

Kære dommerkollegaer i Håndbolddommerklubben Østjylland, onsdag den 24. april kl. 18.30 er der ordinær generalforsamling: Det er vores hjemmebane Gedved Hallens cafeteria, der lægger gulv til. Vi kan også i år præsentere den legendariske Leif Andersen, Klovborg som bestyrelsens forslag til en dirigent.

Meld afbud nu i Håndoffice, der er sikkert en dommerkollega i de to andre dommerklubber, der er klar til at tage din 
onsdagskamp.

Fyldestgørende dagsorden i henhold til vedtægterne senere.
Billedet: Så meget styr var der på tropperne til sidste års generalforsamling!
DSC_5383

Jacob og Kalle fik debut i Dameligaen i Skanderborg

ligadebut

Kalle Thygesen og Jacob Jæger Pagh efter kampen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag den 13. februar var datoen, hvor vores lokale Kreds 6 dommere: Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen med en stor lokal dommersupport var klar til at prøve kræfter med den øverste række for kvinder: HTH Ligaen. Kampen stod mellem Skanderborg og København Håndbold med den tidligere Horsens og Skanderborg træner: Claus Mogensen som cheftræner. Til at udvikle dommerparret var Anders K. Birch hentet til Jylland.

Håndbolddommerklubben Østjyllands webmaster var tilstede i hallen og så en kamp uden den store spænding, da den endte 24- 32 og stillingen var 9- 18 ved pausen. Dommerne havde hele kampen havde fuld kontrol over begivenhederne, og den bød på to udvisninger til Skanderborg og en til København.

Hjemmesiden har med eneret indhentet en kommentar fra Kalle Thygesen:

“Jeg vil gerne takke mine pragtfulde dommerkollegaer fra Kreds 6 samt den lokale håndbolddommerklub HKØ for at være mødt talstærkt op, for at overvære vores dameligadebut i ”Orangeriet”. Der var helt naturligt sommerfugle i maven forud for kampen, men efter kampens første fløjt, befandt vi os pludseligt i vores ”komfortzone”, og det var en håndboldkamp ligesom så mange andre.
Den store opbakning fra de mange fremmødte dommerkollegaer var helt ”outstanding”.

Det varmede virkelig mit håndbolddommerhjerte – endnu engang, tusind tak!”, slutter Kalle.

Det var en fin aften i Skanderborg med små 300 tilskuere, og de to dommere var efter kampen henne for at takke de fremmødte dommere, samtidig med at der blev uddelt nogle store krammere fra dommerne til de familiemedlemmer, der også ”heppede” på de to sorte.