Så kom der gang i udleveringen af det nye KEMPA dommertøj

Torsdag den 22. marts var dagen, hvor det nye KEMPA dommertøj med reklamer skulle udleveres og dommerne strømmede til som et andet valglokale, da HKØs udleveringssted i Gedved Hallen åbnede kl. 16.00.
Hver dommer modtog en dommerpakke bestående af: En sportstaske, en paradeoverdel, 2 dommerskjorter i farverne sort og orange, et par dommershorts i sort og en pakke med sokker.
Siden hen bliver der mulighed for at meget mere i tasken, når KEMPAS webshop åbner. Meget mere om det senere.

Håndbolddommerklubben Østjylland orienterer om, at HKØ dommerne ikke vil blive modregnet 250,00 kr. i depositum, idet dette vil blive betalt af den pulje, der er fra det forrige dommertøj.

Der blev kæmpet om at få det nye KEMPA dommertøj først, da Pia og Henning Winther stod for udleveringen i Gedved IFs klublokaler.
Lastbilen fra Danske Fragtmænd leverede varerne og hang efterfølgende fast i Gedved IFs bløde fodboldbane.

DSC_5191
Henrik Udsen, Dan Christiansen, Per Fischer og Benny Andersen var blandt de første, der hentede deres nye KEMPA dommertøj i Gedved.

Så er det nye sponsor dommertøj fra KEMPA klar til udlevering

Fra JHF Kreds 6:

I forlængelse af den information, vi udsendte i december – og prøvningen af nyt dommertøj ultimo januar – så er det en STOR fornøjelse at kunne fortælle jer, at tøjet nu er på vej ud til levering til jer!!

Som I husker, så  blev der i  efteråret gen-igangsat et arbejde med henblik på at udvikle et nyt fælles dommertøj-koncept for samtlige dommere i JHF kreds 6.

DSC_4864
En tilfreds kredsformand Palle Bækby (th) præsenterede det ny dommertøj fra Kempa til kredsdommersamlingen i januar. Nu kan det snart tages i brug af Christian Nikolajsen i uge 12.

Her kan du se det nye dommertøj, tasker med mere: Dommertoej 2018 billeder

Planen for implementering var tænkt til igangsættelse pr. opstart af sæsonen efter ombrydning – altså i januar ‘18. Denne frist nåede vi, som bekendt, desværre ikke HELT, men tøjet kommer ud nu her inden sidste turneringsrunde – og således, at i også kan anvende det til de efterfølgende stævner m.v., som mange af jer deltager i.

I planen indgik, at samtlige dommere får tilbudt en ‘pakke’ bestående af 2 dommertrøjer, træningstrøje, shorts, 3 par strømper og en sportstaske.

Der indgår en egenbetaling på kr. 500,00 – men, den bliver delt over 2 ‘omgange’ a’ kr. 250,00 – hvoraf den første rate trækkes ved dommerafregningen her ultimo marts (sammen med evt. beløb for de ‘ekstra-bestillinger’ i har afgivet) – sidste rate ‘trækkes’ imidlertid først ved efterårets første dommerafregning i september/oktober og betragtes efterfølgende som et depositum. Dvs., at skulle man vælge at stoppe som dommer før aftaleperiodens udløb – men, under alle omstændigheder senest til aftaleperiodens ophør (forventeligt pr. udgangen af 2020) – bliver de kr. 250,00 tilbagebetalt til hver dommer. Det forudsætter naturligvis, at vi er klar med en ny ‘sponsorportefølje’ på det pågældende tidspunkt. Dette arbejde er imidlertid allerede igangsat NU, så vi håber, at vi næste gang kan være ‘ude’ i rigtig god tid med nye aftaler.

Den tidligere beskrevne web-shop løsning, hvorfra der kan tilkøbes ekstra tilvalgte produkter, har vi også valgt at udbygge lidt yderligere. Der vil blive mulighed for tilkøb af flere produkter, end oprindeligt tænkt – herunder også lidt ‘civil’ påklædning, dommer-rekvisitter o.lign. – og som noget helt ekstraordinært/nyt også produkter fra Festina Ure. Webshoppen forventes igangsat i starten af april. Måtte i ønske at købe tøj inden web-shop løsningen er på plads, eller måtte der være suppleringer til ‘start-ordren’ i får leveret nu, så tages der kontakt pr. mail til Georg på kredskontoret, som så vil foranledige tingene bestilt og leveret.

Hele den administrative del af de fremtidige bestillinger, leveringer, betalinger osv. varetages af kredskontoret. (Ekskl. køb over web-shoppen)

I vedlagte pdf-fil kan i se billeder af de nye bluser, træningsjakken, tasken og den “valgfri” svedabsorberende trøje. Måtte nogen i farten have ‘glemt’ at tilkøbe sved-trøjen, så leveres den her i opstartsfasen til bare kr. 50,00 pr. stk. + porto. Efterfølgende kommer den på webshoppen til kr. 149,00 (butikspris er kr. 199,00)

Lidt om sponsorerne: Vi skylder en KÆMPE TAK til vores nye samarbejdspartnere, som har investeret både penge og interesse i vores projekt. Det er SparNord Bank, Nykredit (realkredit, bank og forsikring), samt Festina Danmark / Dana Ure – vi har fået leveret nogle flotte logo’er til vores tøj og vores nye partnere vil også dukke op i håndbold-verdenen i aftale-perioden og vise interesse for vores sport.

Også KEMPA og SPORT24 har vist stor interesse for vores projekt og har begge bidraget med et rigtigt pænt sponsor-beløb!

Derudover, så skylder vi en STOR TAK til styregruppen, hvor især Ole Futtrup og Mike Thygesen, begge Horsens, har investeret næsten urimeligt meget tid i at finde sponsorer og forhandle nogle rigtigt flotte aftaler igennem til vores alles gavn og udbytte!

Planen for levering af tøjet er nu klar og det sker således:

Alle dommere i SHK-området: Voel-hallen onsdag, den 21. marts fra kl. 19-21 (kontaktperson: Jørn Hansen, cafeteriet)

Alle dommere i MHK-området: MAGION i Grindsted onsdag, den 21. marts fra kl. 18-20 (kontaktperson: Georg Danielsen, kredskontoret)

Alle dommere i HKØ-området: Gedved-Hallen torsdag, den 22. marts fra kl. 16-20 (kontaktperson: Pia Winther, Gedved IF)

Er man forhindret de pågældende datoer, så lav selv en aftale med en dommer-kollega, som kan tage tøjet med hjem – eller hvis dette ikke er muligt, så tag kontakt til den lokale kontaktperson på stedet, eller giv besked pr. mail til Georg – så vil disse rare mennesker hjælpe videre!

Vi håber på en god modtagelse og ønsker jer alle TILLYKKE med det nye tøj – vi håber, i bliver rigtigt glade for det!

PS! – det er forhåbentligt helt unødvendig info – men, AL GAMMELT DOMMERTØJ destrueres NU og må IKKE ANVENDES efter modtagelsen af det nye tøj!

Eventuelle spørgsmål og kommentarer er altid velkomne – disse kan rettes til DU-formand Henrik Mouritsen, eller Georg Danielsen (pr. mail)

Venlige hilsner

På vegne af styregruppen

Henrik Mouritsen      
Palle Bækby

DU-formand 
Kredsformand

Tillykke til Villy Jensen, årets dommer i Kreds 6

Villy Jensen fra Søhøjlandets Håndbolddommerklub blev mandag den 12. marts 2018 kåret til årets håndbolddommer i Kreds 6. Det skete på den årlige kredsgeneralforsamling på Pejsegården i Brædstrup. Villy er 72 år og har været dommer i mange år, idet han tog dommerkort i 1970. Han tog dog allerede dommerkort under DGI i 1963, men lod det løbe ud i 1966, da han flyttede til Horsens.

Af Bjarne Hay, webmaster Håndbolddommerklubben Østjylland

20180312_194226
En stolt Villy Jensen modtager pokalen af dommerudvalgsformand Henrik Mouritsen

Villy er meget glad for titlen som året dommer og den pokal, der på kredsgeneralforsamlingen blev overrakt af dommerudvalgsformand Henrik Mouritsen. Her blev Mie Smidstrup fra Horsens og Vibeke Andersen fra Grindsted tildelt JHFs sølvnål. Et stort tillykke til dem de to.

Hjemmesiden har haft kontakt til Villy Jensen:

– Det er et kæmpe skulderklap, og jeg er mega stolt af det. Jeg er klar over, at jeg er kommet i fint selskab, siger Villy Jensen.

 Det er ikke første gang, at han modtager hædersbevisninger, i det han har fået JHFs sølvnål og modtog JHFs kredspokal i 2007.

 Villy Jensens lange dommer- CV rummer meget mere: Blev kredsdommer i 1975, valgt ind i kredsens dommerudvalg i 1976 som DGI-medlem. Sluttede som kredsdommer i 2015, da dommerudvalget vedtog en max alder på 60 år! Dommerpåsætter i Silkeborg Håndbolddommerklub i en årrække. Det blev også til en periode som kredsdommerpåsætter i ca. 5-6 år.

Han blev valgt som turneringsleder i kreds 6 i 1994, en post han bestred i 16 år og dermed født medlem i JHF`s turneringsudvalg. Blev her valgt ind i JHF`s kvaludvalg sammen med Andreas Korsholm kreds 3 og Dorthe Jonassen kreds 8. De styrede kvalifikationsturneringerne gennem en årrække. Villy Jensen dømmer i dag i serie 1 herrer, og dømmer med ildhu alt lige fra U-10 C kampe til serie 1. Det bliver til omkring 200/250 kampe om året.

Hjemmesiden er stolte af at kunne hylde dommerlegenden Villy Jensen, der i en årrække repræsenterede Håndbolddommerklubben Østjylland. Vi ønsker mange gode dommerår endnu.

Talentarrangement for Kreds 6 dommere i weekenden den 13. 04- 15. 04:

Dommerudvalget i Kreds 6 har sammen med dommerklubberne i Kreds 6 taget initiativ et talentarrangement, der er bygget op omkring ungdomsstævnet Humlebi Cup i og omkring Give.
Programmet er alsidigt med indkvartering, teambuilding, foredrag af den internationale udvikler Bjarne Munk, udviklinger i forbindelse med turneringen, socialt samvær og meget mere.

Arrangementet er planlagt af en styregruppe i Kreds 6 bestående af: Michael Jakobsen, der er talentansvarlig i dommerudvalget, Jeff Riegels fra DU, 1. divisionsdommeren Kalle Thygesen og talenterne er repræsenteret ved Caroline Schandorf.

Vi vil herfra opfordre interesserede talenter fra de tre dommerklubber til at melde sig til det spændende arrangement, og hjemmesiden håber naturligvis at det velplanlagte arrangement vil levere en beretning med tilhørende fotos til hjemmesiden.

Her kan du linke til det samlede program med mulighed for tilmelding: Program til ungearrangement og Humlebi Cup

IMG_0925 - Kopi (2)
Caroline Schandorf, klar til nye udfordringer som håndbolddommer