Opstart på løbetest

18 dommere, heraf de fleste som aktive løbere var efter coronakrisen mødt op til HKØs første løbetest op til den nye sæson. Det var stor gensynsglæde ved ankomsten og selve testen blev løbet to gange, begge gange med rigtig gode præstationer.Efter de to løbeture blev der hygget i omklædningsrummet.Vi ses igen på næste torsdag kl. 20.45 i Dagnæs Hallen. Alle er velkomne og “tilløbere” fra andre dommerklubben vil som altid blive pænt modtaget.

Højt humør i Dagnæs Hallen før det gik løs med den nødvendige løbetræning

Indbydelse generalforsamling HKØ 2020

Til medlemmerne i HKØ:

Generalforsamling d. 21. august 2020 i Gedved Hallens Cafeteria. Generalforsamlingen starter kl 18:30 med efterfølgende spisning. 

Dagsorden ifølge vedtægterne. 
Af hensyn til forplejning er der tilmelding til Jakob Hansen senest d. 7. august påEmail: jakobmedk@hotmail.com eller telefon: 3124 3656.

På bestyrelsens vegne
Kasper 

Generalforsamlingen i HKØ plejer at have stor tilslutning

Løbetræning, opstart

Håndbolddommerklubben Østjylland: Løbetræning i Dagnæs Hallen: En ny sæson står for døren, og det er tid til at starte løbetræningen op igen i HKØ.Første gang: torsdag den 30. juli kl. 20.45 og herefter samme tid og sted.

Vi håber, at så mange som muligt af klubbens medlemmer og tilløbere udefra har mulighed for at deltage, så der ud over det fysiske også kommer gang i det sociale.Husk lige at der er løbekrav til G2 dommere!

På bestyrelsens vegne: vel mødt!

Link til løbekrav: HER

Så stor var opbakningen til løbetræningen sidste år

Nyt layout til HKØs hjemmeside

Kære læser af HKØs hjemmeside, vi er på vej op i omdrejninger igen efter corona-krisen.

Som du kan se har vi lavet et nyt layout, og det vil tage lidt tid inden, der er linket til de rigtige sider.

Vi håber, at alt spiller i max. fra 1. august.

MVH
Bestyrelsen, HKØ