Marie Louise dømte i Sønderjylland men flyttede til Ry og blev medlem af Kreds 6- dommerfamilien

Februar 2021
Af Marie Louise Knudsen Jensen og Bjarne Hay

I vores serie: ”Nye dommere på vej”, er vi denne gang landet hos den unge dommer Marie Louise Knudsen Jensen, der tog dommerkort i det sønderjyske, men hun valgte i juni 2020 at tage springet fra Grænselandet og til Ry.
Dette er en ærlig beretningen fra en dommer, der tog dommerkort i oktober 2019 og trods et stort bagkatalog som håndboldspiller var bange for at fejle som dommer, men som sammen med vejlederen og med god hjælp fra en kvindelig dommerkollega hurtigt fandt fodfæste, kom op gennem rækkerne og nu har haft mange 2- dommerkampe.

Marie Louise er trukket i dommertøjet i hjemmet i Ry, men det har grundet corona- nedlukningen desværre lange udsigter før hun igen kan pakke tasken og tage i hallerne for at dømme kampe.

Marie Louise er 26 år gammel, og hun er vokset op i grænsebyen Kruså sammen med sine forældre og to mindre søskende. Hun er uddannet pædagog og har prøvet rigtig meget her, idet hun har været i forskellige institutioner og har bl.a. arbejdet med børn, der har ADHD. På et tidspunkt var hun støttepædagog for en dreng i 2. klasse og arbejdede i skolens SFO. I det tidsrum mødte hun sin kæreste og i juni 2020 blev de to enige, at hun skulle flytte op til Ry.
Lige nu arbejder hun i Børnehaven Engen, Toftelunden i Hørning, hvor hun er faldet godt til.

Marie Louises liv har altid været præget af stor aktivitet så vel i arbejds- som i fritidslivet.

-Jeg kommer fra en meget sports interesseret familie, hvor både min far og flere kusiner har spillet håndbold i klubben Bov IF. Jeg har derfor været meget i hallen for at se min far og ikke mindst mine ældre kusiner.
Jeg selv har lige siden 6- årsalderen spillet håndbold. Jeg startede som så mange andre med at spille på rigtig mange forskellige pladser, lige fra stregspiller til målmand, siger hun.

Læs mere