Henrik Mouritsen får plads i DHFs breddedommerudvalg

mou

Henrik “Mou” Mouritsen, nyvalgt medlem af DHFs breddedommerudvalg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter DHFs repræsentantskabsmøde mandag den 11. juni blev det besluttet at udvide DHFs breddedommerudvalg med en person.
Der var herefter ekstraordinært bestyrelsesmøde i DHF, og her blev Henrik Mouritsen fra Kreds 6 godkendt til at indtræde i dette. Henrik har flere kasketter på, og han fortsætter således som dommerudvalgsformand og 3. divisionsdommer i den kommende sæson.

Formand for breddedommerudvalget er kreds 6 ligaudvikleren Jørgen Svane Sørensen, og man må således sige, at vi er godt repræsenteret i kredsen. De øvrige medlemmer er: Kim Linde RHØ, Martin Lykke HRØ og Jesper Kirkholm Madsen FHF.

Hjemmesiden ønsker udvalget held og lykke med rekrutteringen og fastholdelsen af de mange nye dommere.
Fortsat god sommer til alle.

Oprykninger i Håndbolddommerklubben Østjylland

Kasper Commerou Pedersen fra Lindved er rykket op i herrernes 3. division, og han må fra den kommende sæson ligeledes dømme 2. division damer. Kasper er medlem af dommerudvalget og bestyrelsesmedlem i HKØ.
Også Steffen Helding Sørensen fra Horsens har fået avancement, da han også skal prøve kræfter med serie 1herrer og jyllandsserie damer.

DSC_4412

Steffen Helding Sørensen og Kasper Commerou Pedersen, klar til nye udfordringer fra den kommende sæson.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caroline Schandorf Andersen, der lige er flyttet til Århus, men fortsat repræsenterer HKØ,  skal fra den kommende sæson dømme serie 1 med prøvekampe i jyllandsserien. Flot karriere af Caroline, der har dømt i halvandet år. Caroline er desuden nyvalgt  bestyrelsesmedlem i HKØ med ansvaret for de unge dommere.

DSC_4488

Caroline Schandorf Andersen, prøvekampe i jyllandsserien herrer venter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På kredsplan er der også andre dommere fra andre dommerklubber, der er rykket op

Oprykninger i JHF Kreds 6 til den kommende sæson_ 

Stort tillykke til de mange dommere, der fra næste sæson får nye udfordringer i en højere række.

Elitedommere under DHF for sæsonen 2018- 19

DHFs dommerudvalg har udsendt det længe ventede nyhedsbrev for juni måned. Her kan vi med glæde konstatere, at Kreds 6 fortsat råder over 3 elitedommere: Liga, Jakob Falkenberg Hansen, der fortsat skal dømme sammen med Daniel Møller. Vores lokale Kreds 6 par Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesen er klar til nye udfordringer i landets næstbedste række.

Vi kan også konstatere, at den gode ven af “huset HKØ”, Per Olesen har fået sin aldersdispensation igennem og fortsætter med Claus Gramm i Ligaen. Et stort tillykke til alle dommerne fra HKØs hjemmeside.

Vil du vide hvilke nye dommere, der er kommet i Ligaen og 1. division samt parsammensætningen, er du nødt til at linke til hele nyhedsbrevet fra DHFs dommerudvalg: 

Nyhedsbrev juni 2018