Henrik Mouritsen får plads i DHFs breddedommerudvalg

mou

Henrik “Mou” Mouritsen, nyvalgt medlem af DHFs breddedommerudvalg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter DHFs repræsentantskabsmøde mandag den 11. juni blev det besluttet at udvide DHFs breddedommerudvalg med en person.
Der var herefter ekstraordinært bestyrelsesmøde i DHF, og her blev Henrik Mouritsen fra Kreds 6 godkendt til at indtræde i dette. Henrik har flere kasketter på, og han fortsætter således som dommerudvalgsformand og 3. divisionsdommer i den kommende sæson.

Formand for breddedommerudvalget er kreds 6 ligaudvikleren Jørgen Svane Sørensen, og man må således sige, at vi er godt repræsenteret i kredsen. De øvrige medlemmer er: Kim Linde RHØ, Martin Lykke HRØ og Jesper Kirkholm Madsen FHF.

Hjemmesiden ønsker udvalget held og lykke med rekrutteringen og fastholdelsen af de mange nye dommere.
Fortsat god sommer til alle.