Fællesarrangement for alle dommere i Kreds 6

Hjemmesiden har sakset nedenstående fra Facebook- gruppen:
Håndbolddommer i Kreds 6

Nicolej Krickau, succesrig cheftræner i GOG gæster Kreds 6 og Grindsted den 16. september

ATTENTION!!!!❌❌❌❌❌📯📯📯Om præcis 2 måneder d. 16/9 afholdes et brag af en opstart på sæsonen… Der er lagt i ovnen til en fremragende aften.Som trækplaster har vi inviteret Nicolej Krickau, som har lovet at komme og fortælle om forberedelsen til den enkelte kamp, kommunikationen med dommerne både før, under og efter kampen.. det bliver intet andet end FREMRAGENDE💪🏻😍🥳

Vi sørger for lidt godt til ganen, både i form af fast føde🌭og lidt væske🍺🥤Desuden er der lidt fra DU samt en masse tid til hygge. Det har vi nok alle savnet efter Corona😁 Arrangementet bliver afholdt i Grindsted.. præcist sted tilgår. Sæt et stor kryds i kalenderen allerede nu. Georg Danielsen har lavet arrangementet i haandoffice, og I bedestilmelde jer her, så vi kan bestille de rigtige mængder mad og drikke..

Vi håber at se så mange af jer som muligt🙏🏻

Vel mødt
Arrangenmentsudvalget, DU
Ole Futtrup
Lars Hansen
Hannibal Gregersen
Jeff-Henri Eskerod Riegels