Samling i Gedved Hallen da de mange kredsdommere gik glip af endnu en solskinsdag

Af Bjarne Hay

Dommerudvalget i Kreds 6 havde indkaldt kredsdommerne til sommersamlingen den 24. august 2019 på en af vores mange hjemmebaner: Gedved Hallens gulv og det tilhørende cafeteria.
Der var høj solskin hele dagen udenfor og Du formand Mike Thygesen kunne ikke have valgt bedre rammer til at fejre sin fødselsdag.

DSC_6916

Vi startede med løbetesten i hallen og den forløb rigtig godt, selvom der er ændringer i år. Dommerne havde trænet fornuftigt og der var en god afvikling.
Lidt hygge og masser af snak i omklædningsrummet, og vi var klar til velkomsten i cafeteriet.

Jørgen Svane, ligaudvikler og Kreds 6 dommer fortalte om de nye fortolkninger, der er kommet til den sæsonen. De vil ligeledes blive gennemgået på de obligatoriske opstartsmøder i dommerklubberne.
“Svanens” andet indslag handlede om de psykologiske overvejelser, der er omkring dommergerningen.
Han koblede teori og praksis sammen ved at bruge sit bagkatalog fra de mange observationer af dommere. Det tog folk pænt, og der blev grinet godt ved bordene.

Dommerudvalget havde set rigtigt, da der blev serveret 3 stykker smørrebrød pr. mand til frokost med tilhørende vand og øl.

Thomas Rich, 3. divisionsdommer i Kreds 6, er nyvalgt formand for DHFs breddedommerudvalg og han fortalte om udvalgets arbejde og bad de fremmødte dommere om input i forhold til arbejdet med dommerne. Der blev også snakket om den nye løbetest.

Der blev orienteret fra Dommerudvalget og der var lykønskninger til de nyoprykkede par: Jeff Riegels og Ivan Meic til 2. division. Mikkel Steen- Andersen og Christian Nicolajsen er rykket i 3. division. Den endelige parsammensætning kommer ud efter retest. Folk blev sluppet fri af det der var tilbage af en fantastisk sensommer lørdag. Dommerne hilste af og hastede hjem.

Tak for en hyggelig samling og på gensyn i hallerne.