Historisk tøjaftale for alle håndbolddommere i Kreds 6

IMG_1503

Et stort ønske om at skabe sammenhængskraft på tværs af de 3 håndbolddommerklubber i Jydsk Håndbold Forbund Kreds 6, er gået op i en højere enhed. Takket være Spar Nord og Festina Watches, der er gået sammen om et hovedsponsorat og

ligeså vigtigt med NykreditSport 24 og tøjmærket Kempa, der har indgået eksponeringsaftaler, er det flot lykkedes at få samtlige aktive håndbolddommere klædt i samme uniform. Vi i styregruppen er imponerede over at lande sådan en aftale, der nærmest er eksistentiel for vores evige kamp for, at holde sammen på håndbolddommerne.

Vi har i dag en stor mangel på håndbolddommere, men denne historiske aftale gør det muligt at skabe fællesskab og synlighed. Nye håndbolddommere bydes velkommen i et miljø, hvor vi gør meget ud af uddannelse. Vi skaber trygge rammer og vores virke drejer sig i høj grad om, at skabe kendskabsgrad, at skabe værdier til en dannelsesrejse, for et ungt menneske, der skal ende op med ledelsesevner der også er meget brug for udenfor håndboldbanen.

Jydsk Håndbold Forbund har et stort ønske om at knække kurven, hvor alle håndboldkampe skal ledes af en uddannet håndbolddommer. Netop derfor er erhvervslivet støtte til dommerne i Kreds 6 uvurderlig stor. Vi afholder løbende dommerkurser, hvor interesserede har mulighed for en spændende uddannelse til håndbolddommer
– kontakt Kasper Pedersen på kasperdenher@gmail.dk
Endnu engang tak i stor respekt for støtten til Spar NordFestina WatchesNykreditSport 24 og Kempa.

Styregruppen
Palle Bækby, Kredsformand
Henrik Mouritsen, dommerudvalgsformand
Mike Thygesen, formand Håndbolddommerklubben Østjylland
Ole Futtrup, partneransvarlig for styregruppen under Kreds 6.

IMG_1504

 

 sparnord + festina