Tillykke til Villy Jensen, årets dommer i Kreds 6

Villy Jensen fra Søhøjlandets Håndbolddommerklub blev mandag den 12. marts 2018 kåret til årets håndbolddommer i Kreds 6. Det skete på den årlige kredsgeneralforsamling på Pejsegården i Brædstrup. Villy er 72 år og har været dommer i mange år, idet han tog dommerkort i 1970. Han tog dog allerede dommerkort under DGI i 1963, men lod det løbe ud i 1966, da han flyttede til Horsens.

Af Bjarne Hay, webmaster Håndbolddommerklubben Østjylland

20180312_194226
En stolt Villy Jensen modtager pokalen af dommerudvalgsformand Henrik Mouritsen

Villy er meget glad for titlen som året dommer og den pokal, der på kredsgeneralforsamlingen blev overrakt af dommerudvalgsformand Henrik Mouritsen. Her blev Mie Smidstrup fra Horsens og Vibeke Andersen fra Grindsted tildelt JHFs sølvnål. Et stort tillykke til dem de to.

Hjemmesiden har haft kontakt til Villy Jensen:

– Det er et kæmpe skulderklap, og jeg er mega stolt af det. Jeg er klar over, at jeg er kommet i fint selskab, siger Villy Jensen.

 Det er ikke første gang, at han modtager hædersbevisninger, i det han har fået JHFs sølvnål og modtog JHFs kredspokal i 2007.

 Villy Jensens lange dommer- CV rummer meget mere: Blev kredsdommer i 1975, valgt ind i kredsens dommerudvalg i 1976 som DGI-medlem. Sluttede som kredsdommer i 2015, da dommerudvalget vedtog en max alder på 60 år! Dommerpåsætter i Silkeborg Håndbolddommerklub i en årrække. Det blev også til en periode som kredsdommerpåsætter i ca. 5-6 år.

Han blev valgt som turneringsleder i kreds 6 i 1994, en post han bestred i 16 år og dermed født medlem i JHF`s turneringsudvalg. Blev her valgt ind i JHF`s kvaludvalg sammen med Andreas Korsholm kreds 3 og Dorthe Jonassen kreds 8. De styrede kvalifikationsturneringerne gennem en årrække. Villy Jensen dømmer i dag i serie 1 herrer, og dømmer med ildhu alt lige fra U-10 C kampe til serie 1. Det bliver til omkring 200/250 kampe om året.

Hjemmesiden er stolte af at kunne hylde dommerlegenden Villy Jensen, der i en årrække repræsenterede Håndbolddommerklubben Østjylland. Vi ønsker mange gode dommerår endnu.