Stibo Graphic ny sponsor i HKØ

stibographic
Håndbolddommerklubben Østjylland byder Horsens virksomheden: Stibo Graphic, Saturnvej 65, velkommen som ny sponsor i dommerklubben. Vi takker for scoringskort til de næste 2 år.

Fra virksomhedens hjemmeside kan man læse nedenstående:

Stibo Graphic og Scanprint er en del af Stibo Printing Solutions. Vi tilbyder trykte- og digitale løsninger/produkter til bl.a. kædeforretninger og udgivere af magasiner, tidsskrifter, kataloger og reklametryksager.

 Vi fokuserer i alle dele af produktionen på effektivitet, fleksibilitet, kvalitet og sikkerhed. Komponenter, som sikrer dig en enkel og professionel håndtering og produktion af dine produkter.

 Vi er en del af Stibo Koncernen, der med divisionerne Stibo Printing Solutions, Stibo Systems og CCI Europe er en af Skandinaviens største kommunikationsvirksomheder. Koncernen arbejder globalt gennem datterselskaber i Europa, Nordamerika og Fjernøsten og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere.

Link til hjemmesiden: HER