HKØ dommere og sponsorer hyggede og smagte på druerne hos Allan Nielsen Agentur

Af. Bjarne Hay, webmaster HKØ

Der var kaldt til klubaften i dommerklubben fredag 27. januar 2023, da der var arrangeret vinsmagning hos Allan Nielsen Agentur i Torsted. De 20 deltagere som arrangementet tillod var på plads og ejeren Allan Nielsen forkælede os med 10 velsmagende vin fra det italienske.

Den første vin er serveret sammen med maden, og der er store forventninger hos Jeff, Henrik T, Per og Kasper

Arrangementet startede kl. 18. 30 og deltagerne kom med telefonen i hånden, da arrangementet ramlede sammen med VM håndboldkampen mod Spanien. Alle havde forståelse for, at der skulle være plads til begge dele denne kolde fredag i januar.

Ole Futtrup bød velkommen til de medlemmer og sponsorer der blev bænket ved de små borde. En god stemning spredte sig i takt med at de 10 forskellige vine blev serveret. Der var en lækker tapas fra Restaurant Oasen, som firmaet samarbejder med.

Allan Nielsen der er sponsor i HKØ fortalte, at han selv udvælger og besøger de mindre italienske vinbønder som han importerer fra. Vinen som han sælger fra eget lager og butik går uden om de fordyrende mellemled. Vinene der sælges kan kun købes hos ham.

Sejren mod Spanien gik hjem og vinen gik ind, men den gode stemning holdt hele vejen hjem.
Der blev sluttet af med et glas af Allans gode Amarone, og toppen var nået.

Kl. 22.00 blev de mange bestillingssedler samlet ind, og der blev sagt tak for i aften.
Tak til de medlemmer der mødte op og fik en oplevelse i de hyggelige lokaler hos Allan, Østerhåbsvej 85 C i Horsens. Firmaets slogan er. “Vin med smag”, og det blev der ikke rokket ved under arrangementet.