“Vin med smag” – agentur v. Allan Nielsen ny HKØ vin- sponsor

Der er lykkes Håndbolddommerklubben Østjylland at finde en ny vinsponsor i forbindelse med vores mange aktiviteter. Det er derfor en glæde for os at kunne præsentere: “Vin med smag”. Vi har sakset lidt fra firmaets hjemmeside:

Som du også kan linke til: HER

Lokal vinhandler – der også selv elsker et godt glas vin

Vi er godkendt vinimportør med eget lager og vinbutik i Horsens. Alle vores vine er importeret direkte fra de enkelte vingårde vi samarbejder med. Uden fordyrende mellemled. De fleste af vinene findes ikke i dansk detailhandel.

Vi besøger jævnligt disse gårde for altid at sikre os de rette relationer til dem. Det er små spændende vingårde der alle har det til fælles, at de har årelang tradition for at fremstille vine af høj kvalitet.

Vi importerer udelukkende vine fra det solrige Italien, og vi har ambitioner om at få fra så mange regioner som muligt, men har et særligt godt øje til Umbrien – Italiens grønne hjerte. Vores program omfatter også specialøl.

Vi håber i finder vores produkter interessante, og glæder os til at se jer til et lille glas eller 2

Mange specialiteter

finder du også i vort program (som løbende udvides) . Det gør os i stand til at lave mange flotte indpakningsmuligheder. Fra de små eksklusive gaver til de større med mange forskellige ting i.

Allan Nielsen fra “Vin med smag” er klar til at tage imod dig og dine bestillinger

Vi arbejder lynhurtigt og er særdeles fleksible.

AN Agentur har eget Showroom i Horsens

AN Agentur arrangerer vinsmagninger – såvel store som små, i vores Showroom eller hvor du måtte ønske det.

AN Agentur’s adresse er: Østerhåbsvej 85C, 8700 Horsens