Mike Thygesen årets dommer, da han gik af som dommerudvalgsformand og overlod posten til Jeff Riegels

Mike Thygesen – afgående dommerudvalgsformand og årets dommer 2022

Sakset fra Kreds 6s hjemmeside:

Så var der vagtskifte i Dommerudvalget i JHF kreds 6 på årets generalforsamling – jeg overlader trygt stafetten til den nye DU-formand Jeff-Henri Eskerod Riegels!
Mange tak for jeres kontinuerlige sparring, som er uundværlig for at kunne udvikle håndbolddommersporten – tak for ris, ros, spark, High fives og de mange store udfordringer vi har været igennem sammen.

Jeg vil forsat være en del af håndbolddommeriet med U-9 som spidskompetence og glæder mig til at møde jer i hallerne! Husk forsat at holde dommerudvalget i ørene – kun ved fælles hjælp kan vi sikre en forsat udvikling af vores fantastiske og verdens bedste hobby – håndbolddommeriet 🙏🤾‍♂️💪🙏Vi ses på de 40 * 20🙏Mike Thygesen U-9 dommer & årets dommer 2021/22👌🤾‍♂️🙏

Jeff Riegels er ny chef for de mange dommere i Kreds 6