Dommerhygge i Torsted Hallen 2. søndag i advent

Af Bjarne Hay, webmaster Håndbolddommerklubben Østjylland

Henrik Hansen fra JHF Kreds 6s ungegruppe samlede søndag den 6. december en række af vores lokale dommere i HKØ til hygge og samværd og i den forbindelse at overvære de kampe der var i hallen søndag den 6. december.

Mange af de indbudte dommere skulle i forvejen dømme i hallen, så det var bare at blive hængende lidt og byde ind efterhånden som kampene blev spillet. Der var også dommere, der tog til Torsted uden at skulle dømme.
Der var således en god blanding af nye og erfarne dommere og “gryden kom hurtigt i kog”.

Store og brede smil efter kampen: Lene Ifversen og Marie Louise Jensen

Lene Ifversen og Marie Louise Jensen dømte kampen i U15 2. division drenge mellem Torsted HK og AGF med Henrik Hansen som udvikler. Rasmus Frederiksen var med som “føl”, da han er ved at bliver kørt i stilling som udvikler. Inden da dømte Melanie Villadsen børnekampe.

God opbakning fra vores unge dommere: bagerst fra venstre: Max Ifversen, Lene Ifversen, Marie Louise Jensen. Forrest fra venstre: Rasmus Frederiksen, Caroline Schandorf og Nicolai Nydam

Nicolai Nydam, der er relativ ny dommer fik god støtte af den erfarne Caroline Schandorf, da de dømte kampen i U 17 pige A mellem Torsted HK og Hvide Sande KFUM.

De erfarne dommere Per Fischer og Ole Futtrup fik før kampen en god snak med trænerne

Per Fischer og Ole Futtrup sluttede af med U 17 pige 2. divisionskampen mellem Torsted og Hørning Håndbold. De to tidligere 2. og 1. divisionsdommere virkede meget opsatte, da de så de mange fremmødte kollegaer, der diskuterede ivrigt under kampen.

Per og Oles rutine fornægtede sig ikke, da de afviklede den med set stort overblik og bragte ro i spillet. Dette var også nødvendigt, da enkelte af deres løbemønstre måske er blevet lidt rustne.

De to dommere skal også roses for deres lydhørhed, da der efterfølgende blev evalueret grundigt i omklædningsrummet.
Det hele blev godt styret af Henrik Hansen, der med vanlig entusiasme sørgede for, at der var en god dynamik blandt de fremmødte dommere på tilskuerpladserne.