Tak for hjælpen: Vinen er fra Italiensk Vinimport

Vores mangeårige sponsor Italiensk Vinimport fra Horsens har gentegnet sit sponsorat i Håndbolddommerklubben Østjylland. firmaet finder du på adressen: Spedalsø 67. Tak for støtten til håndbolddommersporten i det østjyske område.

Mennesker i centrum i HKØ: “Tak for hjælpen”, men også Italiensk Vinimports vingaver er i centrum på generalforsamlinger, her fra 2016

Fra firmaets hjemmeside har vi hentet nedenstående: Link: HER

Italiensk Vinimport er grundlagt i 1977 af Jesper Pedersen og drives nu sammen med sønnen Søren S. Pedersen. Vores sortiment omfatter Italienske vine, men vi har også et bredt udvalg af spiritus. Du kan finde omkring 200 forskellige vine, som altid er på vores lager i Horsens.

Vin Horsens

Vin fra alle de 20 italienske regioner er repræsenteret hos os. Virksomheden er et familiefirma, hvor anden og tredje generation, Jesper og Søren S. Pedersen, i dag arbejder side om side. Vores leverandører i Italien er udvalgt med omhu. Det er gerne mindre producenter med et produktionsareal på 5-15 ha. Det er producenter, som kæler for deres “håndværk” og fremstiller vin af høj kvalitet. Vi lægger mere vægt på kvalitet end på pris. Desuden sætter vi service i højsædet. Venlighed, opmærksomhed og hjælpsomhed er nøgleord i vores vinimportfirma.