Opstartsmøde 2020 i nye fysiske corana- rammer i Forum Horsens

Af Bjarne Hay, webmaster Håndbolddommerklubben Østjylland

Selvom om håndboldopstarten for bredderækkerne er udskudt til den 16. oktober er de indledende forberedelser gjort, dommerne har været til løbetest og det sidste opstartsmøde i Kreds 6 er nu også afholdt, idet de sædvanlige rammer på Lantmännen i Hatting grundet tiderne var skiftet ud med Insero Atrium i Forum Horsens: onsdag den 23. september.

I webmasterens fravær stillede Dan Christiansen op som fotograf, tak til Dan. Du kan se billederne nedenfor.

50 var det antal der kunne lukkes ind og det var der næsten, i oprejst tilstand skulle der bæres mundbind og det blev der selvfølgelig rettet ind efter.
Henning Winther stod for en sikker regelgennemgang, og selvom der ikke er kommet nye spilleregler, var der justeringer, som efter opstartsmøderne også vil blive sendt ud til dommerne.

Mundbindene er smidt og Henning Winther starter op med regelfortolkningen

2. del af regelgennemgangen blev brugt til at snakke etik og moral omkring nye dommere. Alle var enige om at der til enhver tid skal være ro omkring dem, så de altid er i trygge rammer. Her spiller vejlederen en central rolle.

Fra kredsens side blev det præciseret at farlige situationer i a- rækkerne på ungdomssiden, skal give rødt kort.

Georg Danielsen gav informationer om den nye sæson, men som tidligere nævnt er sæsonstarten udskudt efter OB- mødet, så det er en god ide at følge den strøm af informationer, der kommer fra JHF.

Vi håber alle at håndbolden kommer op i fart hurtigst muligt og vel at mærke i trygge rammer. Vi ses derude, når den tid kommer.