Ungegruppen i Kreds 6 samlet til Midtjysk Julecup 2019

Af Bjarne Hay, webmaster HKØ

Vores unge talentdommere i Kreds 6 var igen samlet til et børnestævne og denne gang skulle der dømmes i Brande Hallerne til Midtjysk Julecup 2019. Der blev dømt mellem jul og nytår den 28. og 29. december med fælles overnatning på Præstelundskolen i Brande.

Martin Westergaard fra Horsens deltog i samlingen, og han har skrevet om sine oplevelser:
-Fredag aften ankom vi en flok unge friske dommere klar til kampe og en fed weekend.
Vi fik spillet pakkeleg og havde en regelquiz som Michael Jakobsen og Camilla Piekarski havde lavet. Lørdag stod den på masser af håndbold, som vi alle elsker og der kom også to nye dommere og hilste på os alle.

Frederikke Bach, der er ny dommer blev der det meste af dagen for at lære os andre bedre at kende, og hun tog med til en showkamp i Ikast. Der skulle vi se de bedste danske spillere, der var med til stævnet spille mod de bedste tyskere, der var med.
Søndag stod på mere håndbold hvor der ankom to dommere mere.

Desuden kom Bjarne Hay, der er en af de mest erfarne håndbolddommere i kreds 6, og han dømte med os og gav os ris og ros. Jonas Pust, der er en af de nye dommere, kom søndag for at dømme sammen med os og være en del af fællesskabet. Han fortalte mig, at han nød søndagen med fine kampe og stemning i hallerne samt gode dommerkolleger.

Til sidst ville jeg sige tak for endnu en rigtigt god weekend med ungegruppen.  Stor tak til Henrik Hansen, Michael Jakobsen og Christian Nicolajsen for at være mentorer og vejledere, de er med hver gang, vi er samlet til stævner.

HKØs hjemmeside vil også gerne takke de personer, der stiller op og hjælper ungegruppen, når der kaldes til samling. Udover de nævnte så man også etablerede dommere som Kasper Commerou, JesperMandrup og Mikkel Steen.
Godt nytår til alle derude, vi ses.

Ungegruppen i Kreds 6 er mødt ind i Brande Hallerne, lørdag den 28. december: Bagerst fra venstre: Henrik Hansen, Frederikke Bach, Melanie Villadsen, Rasmus Frederiksen, Christian Nicolajsen, Tobias Pagh, Tobias Trosborg, Martin Westergaard, Magnus
Rasmussen, Michael Jakobsen, Nicolai Nydam, i midten: Thomas Troelsen og siddende Max Ifversen.
Jonas Pust, Patrick Jørgensen og Bjarne Hay deltog den 29. december. Desuden deltog Cecilie Andersen.