Uformelt dommertræf i Skanderborg

Af Bjarne Hay, Webmaster Håndbolddommerklubben Østjylland

Henrik Hansen, der er udvikler og mentor for en gruppe af vores unge dommere i Kreds 6, havde den 4. december indkaldt nogle af vores talenter til at overvære en serie 1 kamp dømt af to rutinerede dommere. Kampen blev spillet i Skanderborg imellem Skanderborg og Galten.

Ole Futtrup styrede snakken udenfor banen og i pausen var talenterne med på en lytter, da de to dommere evaluerede 1. halvleg. Efter kampen trak Ole de store linjer op, og der blev snakket rammesætning for kampen: Hvilke signaler ønsker man at sende over for spillerne? Der var stor forskel på de to hold og temaet: “Kloge kendelse” blev vendt og drejet.

De unge dommere gav udtryk for at det havde været en udbytterig aften med mange input, der skal prøves af i de kommende kampe. Der var stor opbakning til at lignende arrangementer i fremtiden skal udbygge dialogen mellem de forskellige grupperinger af dommere.

Højt humør under evalueringen i Skanderborg, fra venstre: Bjarne Hay, Henrik Hansen, Melanie Villadsen, Thomas Troelsen, Martin Vestergaard, Max Ifversen og Lene Ifversen. Foto: Ole Futtrup