Amalielund Mad forlænger med HKØ og gør klar til øl- og madevent

Vores trofaste sponsor for håndbolddommerne: Amalielund Mad, der hører hjemme på golfklubben i Horsens har ikke blot forlænget deres sponsorat med HKØ for et år, men de har også sagt ja til at afholde det næste store arrangement: Øl- og madevent aftenen med gourmetmad fra flere forskellige lande med tilhørende øl. For god ordens skyld skal det siges, at værtshuset Den Gyldne Hest i Horsens leverer øllet til aftenen.

Arrangementet finder som tidligere nævnt sted: Fredag den 20. september. Der vil hurtigst muligt blive udsendt en indbydelse med hurtig tilmelding. Der er kun 100 pladser.

Fra Amalielund Mads hjemmeside kan man læse følgende:

amalielund mad logo

I den gode smags tjeneste – velkommen

Amalielund Mad byder på et bredt udvalg af menuer, a la carte retter, tapas-anretninger, årstidsbestemte gourmetmiddage og eksotiske og utraditionelle buffeter. Serveret her i vores restaurant hos Horsens Golfklub, som “Hent selv – Nyd derhjemme” eller anrettet og leveret dér, hvor dit arrangement skal holdes.

  • Hold firmaarrangementet eller den private fest i restauranten – inkl. dans og natmad
  • Her er plads til 90 gæster og restauranten kan benyttes af alle
  • Restauranten og Amalielund Mad ligger blot 4 km vest for Horsens midtby
    – er det i aften, det skal være nemt?

Vi er et rutineret hold af kokke og køkkenspringere, der er vant til at planlægge og tænke i hele arrangementer – uanset størrelsen – og vi bestræber os hver dag på at fremstille og levere overbevisende kulinariske smagsoplevelser. Vi er lydhøre og fleksible og tilpasser gerne en menu til de ønsker, du evt. måtte have. I det hele taget gør vi dét, der skal til, for at maden bliver så helstøbt en oplevelse som mulig. Uanset hvor den skal nydes…

Link til hjemmeside: HER

hernik_pernille

Henrik og Pernille er klar til at tage imod de mange gæster på Amalielund Mad på Silkeborgvej 44 i Horsens.