Kalle og Jacob rykker i Ligaen

Af Bjarne Hay

 

Stort tillykke til vores nye ligadommer i Kreds 6: Kalle Thygesen. Hans makker Jacob Jæger Pagh, tidligere Kreds 6, nu Kreds 3, er ligeledes kommet i den øverste række for herrer. Også et stort tillykke til Jacob.

Jakob Falkenberg Hansen fortsætter i ligaen, dog med ny makker: Henrik G. Nielsen. Det er mere end en glæde, at det var mig, der med mine ringe evner som dommerinstruktør gav Kalle dommerkort den 25. november 2006. Det var i Grindsted.
Nedenfor kan du linke til håndbold.dk og får et overblik over de nye elitedommere og parsammensætningen. 
Observatørerne for den kommende sæson vil ligeledes være at finde på hjemmesiden.

I forbindelse med Jacob Jæger Pagh og Kalle Thygesens oprykning til Herrer Ligaen har de to dommere ønsket at takke deres bagland for den støtte, de har fået gennem hele deres dommerkarriere.

kallejakob

-Kalle Thygesen:
Jeg ser utrolig meget frem til at stå med ansvaret for at lede kampene, på det aller ypperste niveau i Danmark med den sport som jeg har så kær, nemlig håndbolden. Der er så mange fantastiske ildsjæle, som har en aktie i, at jeg er nået så langt som tilfældet er. Uden jeres evige opbakning, var jeg aldrig nået hertil.

-Jacob Jæger Pagh:

Vi er selvfølgelig rigtig glade for at blive rykket op, det har krævet en del hårdt arbejde både individuelt, men også som makkerpar. Vi vil selvfølgelig rigtig gerne takke alle de engagerede Kreds 6 dommere, som har været en kæmpe opbakning for os. Derudover vil jeg gerne benytte lejligheden til at sende en tak til de MHK’ere som gennem tiden har hjulpet mig. Vi glæder os rigtig meget til de fremtidige udfordringer i de danske ligaer.

Begge dommere erkender, at der nu skal arbejdes endnu hårdere med det fysiske og mentale, da der venter

spændende og meget udfordrende opgaver. Det har de nu tid til i den sommerpause, der står for døren.

-Kalle supplerer:

Vi skal møde ind til sæsonstarten og være bedst muligt klædt på til at levere gode præstationer på banen.
På trods af den lange håndboldpause er det arbejdshandskerne, der skal på i sommervarmen.

Han slutter af med at takke sin familie, venner og alle medlemmer i Håndbolddommerklubben Østjylland, som altid er en uundværlig opbakning i forbindelse hans virke som håndbolddommer.

Begge dommere takker observatørerne i Elitedommergruppen, som alle er med til at sikre en kontinuerlig udvikling af deres præstationer samt den bedst tænkelige afvikling af kampene.