Peter Ingemann tager på knallerttur fra hal til hal i Kreds 6

  1. april 2019:

Efter et kæmpe lobbyarbejde fra kredsformanden og dommerudvalgsformanden understøttet af dommerklubberne, er det lykkedes at overtale Peter Ingemann til fortsætte successen fra Vestkysten til Kreds 6.  Han skal sammen med Kreds 6 dommeren Morten Lefty Christensen køre rundt mellem hallerne i kredsen for at se på den specielle kultur, der findes her. Peter Ingemann kører på sin røde Puch, mens Morten Lefty kører på sin motorcykel, der til lejligheden vil blive vasket! 

peteringemann4

Peter Ingemann bor i Ry og finder let rundt i kredsen

Hvorfor det lige netop er Morten Lefty Christensen, der er udvalgt, kan umiddelbart være svært at se, men velunderrettede kilder i kredsen siger, at han er idømt det som en straf, fordi han prøvede at snakke sig fra at komme til klubmødet i Tørring, og hellere ville se TV 2 programmet: “Ingemann og Vestkysten”. Så kan han lære det!

Morten kender desuden hallerne i Kreds 6 rigtig godt, da han gennem mange år har støvsuget dem tynde for kilometerpenge.

740699_113680692141610_1625447770_o

Morten Lefty kommer til at undvære familien til efteråret

Når det så er sagt bliver det vel en oplevelse at følge Morten og Peter rundt til hallerne.

Vi kan allerede nu afsløre, at første stop bliver Rask Mølle Hallerne, hvor de skal smage hallens fremragende pølsemix og se tre U10 kampe dømt af Per Fischer. Halinspektør Frank Lauersen vil fortælle om sine bedste oplevelser i hallen. Det vil blive krydret med samtaler med alle de mærkelige tilskuere, der kommer der og på kroen!
Morten og Peter skal besøge bankospillet i Hal B, så ikke et øje er tørt.

Der sluttes af med en rundtur i Rask Mølle by. Det bliver godt TV!

Senere på foråret vil der blive offentliggjort flere steder, som de to naturelskere: Peter Ingemann og Morten Lefty vil besøge.

Vi har prøvet at få en kommentar fra hovedpersonen Morten Lefty, men han vil ikke udtale sig, fordi han synes Bjarne Hay er mærkelige.

Kredsformanden, dommerudvalgsformanden og de tre ”hang-around” dommerklubformand vil senere komme med en fælles udtalelse til HKØs berømte hjemmeside.

Man kan dog være sikker på at der er regnet på bundlinjen, så der endnu en gang skal bygges til Kreds 6s store pengetank.

Følg med på TV2 og læs: www.hkoe.dk . Se det før din makker.

”Sharkman”